Oyuncu Pelin Karahan'dan Filistin mesajı

Oyuncu Pelin Karahan, İsrail'in Gazze Şeridi'nde uyguladığı saldırılar sonucu Filistinlilerin bir dram yaşadığını belirtti.

Oyuncu Pelin Karahan'dan Filistin mesajı
Oyuncu Pelin Karahan'dan Filistin mesajı
GİRİŞ 28.11.2023 19:39 GÜNCELLEME 28.11.2023 20:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Oyuncu Pelin Karahan, İsrail'in Gazze Şeridi'nde uyguladığı saldırılar sonucu Filistinlilerin bir dram yaşadığını belirterek, "Onların sesinin duyurulmaya ihtiyacı var. Umarım en kısa zamanda bu dram biter. Çünkü çok fazla çocuk ve genç hayatını kaybetti." dedi.

Dizi ve sinema projelerinin yanı sıra tiyatro çalışmaları da yapan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyunculuk mesleğine adım atmak isteyen çok fazla kişi olduğunu belirterek, her zaman deneyimlerini aktarmaya çalıştığını söyledi.

Yönetmen Selçuk Aydemir'in yazdığı "Şaşırt Beni" adlı tiyatro oyununda seyirciyle buluştuğunu dile getiren Karahan, "İki perde komedi tiyatrosu, devam ediyor. Hem İstanbul'da hem de diğer illerde turnelerimiz var. TRT'nin tabii platformunda 'Şebeke' adlı bir dijital dizimiz de var. Birinci sezonu yayında. O da devam ediyor. Bir de yer aldığım 'Güven Bana' komedi filmi var. Şu an vizyonda." diye konuştu.

Pelin Karahan, şu sıralar televizyonda yayınlanan bir projede yer almadığını dile getirerek, yeni sezonda yeni çalışmalar yapabileceğini kaydetti.

Televizyon işlerini daha çok sevdiğini söyleyen başarılı oyuncu, "Dijital platformlar keyifli ama bence Türk seyircisi, televizyonda dizi izlemeye daha çok alışık ve daha çok seviyor. Sadece bu aralar sinema iyi değil. Artık izleyiciler sinemaya gitmiyor. 'Dijitale nasıl olsa gelir.' diye bekliyorlar. O biraz üzücü. Ama tiyatrolar inanılmaz dolu. Tiyatroların ölmemesi bence çok güzel, çok kıymetli." değerlendirmesinde bulundu.

Karahan, dizilerin 60 dakikanın üzerinde olmasına ilişkin de şu değerlendirmede bulundu:

"Set saatlerine, çalışma ortamlarına biraz dikkat edilmeye başlandı. Ama yine de reklam vesaire, süreyi yapımcılar, kanallar uzatmaya çalışıyor. Diziler biraz uzun. Oturup 3 saat bir dizi seyretmeye gerçekten odaklanmak kolay olmuyor. Dolayısıyla bu noktada seyirci biraz dijitale kaçabiliyor. Oyuncular olarak biz de bundan keyif almıyoruz. Boşa geçen sahneler oluyor ama sadece konuya odaklanıp anlattığınızda oyuncu da daha iyi bir doyuma ulaşıyor ve boşu boşuna bir performans sergilemiyor. Bence seyirci de bunu istiyor. Hem sette çalışma şartları hem ekonomik olarak hem de seyirciyi sıkmamak adına dizilerin kısalması çok daha iyi olur. Artık buna yapımcıların karar vermesi lazım."

İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılara da değinen Karahan, "Sene 2023 ve hala bir savaş söz konusu. Orada bir insanlık dramı yaşanıyor ama bir yandan başka ülkelerde hayat devam ediyor. Çok zor. Orada bir şey yaşandığını bile bile, kendi hayatınız tabii ki devam edecek ama hem seyirci kalıyorsunuz hem de bire bir elinizden bir şey gelmiyor. Fakat onların da sesinin duyurulmaya ihtiyacı var. Umarım en kısa zamanda bu dram biter. Çünkü çok fazla çocuk ve genç hayatını kaybetti. Bu işi durdurması gerekenler umarım buna bir son verir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Kbr 5 ay önce Şikayet Et
    "Kahrolsun İsrail" ve "boykota davet " tümceleri yok ama olsun. Bir çok ünlü ve sanatçı!nın diyemediklerini demiş yinee de
    Cevapla
  • Seda 5 ay önce Şikayet Et
    TRT den iş kapmaya çalışıyor olabilir mi. Şüpheli
    Cevapla
  • Serap 5 ay önce Şikayet Et
    Çok kötüsün hem de arızalı
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    Gezi parkı eylemlerinde "çam ağacı ve kozalakları"nı bahane edip yeri göğü inleten diğer sanatçılar nerde? Nasrettin Hocanın turşu satmaya giderken her seferindeee "TURŞUUUU diye bağıran eşeği gibi" bağırıp anıran (kendileri belli ) sanatçılar nerde??
    Cevapla
  • Ayse 5 ay önce Şikayet Et
    Filistin -israil sorununun özünde;Filistin %100 haklı,o nedenle Türkiyede'ki bir sanatçının bu konuda görüşünü açıklaması bence önemli değil,aksi düşüncede değildir zaten çoğu sanatçı.En önemli sorun;Bahreyn ve Birleşik Arap Emirliklerinin,İsraille ilişkilerini normalleştirmesi ve Suudi Arabistanın; Yemenden israile atılan 2 füzeyi Suudi hava imha etmesi.
    Cevapla
  • Gag 5 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çok önemli şeyler söylemiş çok önemli
    Cevapla
  • Hisar 5 ay önce Şikayet Et
    hayret biri dogrulari görebilmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Kariye'de 79 yıl sonra ilk ezan heyecanı! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak