Ticaret Bakanlığı ve MİT'ten müthiş operasyon! 1 ton 197 kilogram captagon hapı yakalandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince 1 ton 197 kilogram captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildiğini ifade etti.

GİRİŞ 29.11.2023 10:18 GÜNCELLEME 29.11.2023 10:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bolat, operasyona ilişkin X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin operasyonlarına hız kesmeden devam ettiğini bildiren Bolat, şunları kaydetti:

"Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince transit işlem gören bir konteynerde 1 ton 197 kilogram ve yaklaşık 500 milyon lira değerinde captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatı'mız (MİT) ile ortak genişletilen operasyon neticesinde olayla bağlantılı 3 kişi gözaltına alınmıştır. Ticaret Bakanlığı olarak uyuşturucuyla mücadelede sadece ülkemizde değil, bölgesel çapta da uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyoruz."

Bolat, kaçakçılıkla mücadelede kararlı duruşunu bir kez daha sergileyen Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ederek başarıyla gerçekleşen operasyona katkı sunan MİT'e teşekkür etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Buz dağının görünen kısmı bu, ya diğer tarafı nerden nasıl giriyor içeri ??. Yaşa varol gümrük muhafaza :o))
    Cevapla
  • erol rumeli 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH cc yar ve yardımcısı olsun. Dünya da en iyi emniyet teşkilatı .
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Yakalayanların elleri kolları dert görmesin. Emniyet güçlerimizi kutluyoruz.
    Cevapla
  • Yalnız bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Allahım ülkemizi, Yüce Türk milletini koru,bunasıl iş bu teknolejik zamanda tonlarca uyuşturucu,gele biliyor bir yana,tüketiciside var demekki,pazarlayıp genclerimizi de yok edecekler,resmen hain bir savaş hali demektir,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok