CHP'nin açılışı şov çıktı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberinde ki 81 İl Başkanı ile birlikte açılışına katıldıkları Büyükdere Atatürk Fidanlığının, henüz açılışa hazır olmadığı ve girişlerin yasak olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 29.11.2023 14:06 GÜNCELLEME 02.12.2023 11:46
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberinde ki 81 İl Başkanı ile birlikte açılışına katıldıkları Büyükdere Atatürk Fidanlığının, henüz açılışa hazır olmadığı ve girişlerin yasak olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan sıfatıyla ilk kez bir açılışa katıldı. İstanbul Sarıyer'de bulunan Büyükdere Atatürk Fidanlığı açılışına Özgür Özel ile birlikte Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin 81 İlde bulunan İl Başkanları katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törenin aslında tamamlanmayan bir projenin açılışı olduğu öğrenildi. Geçmişte “Temel atmama töreni” gibi skandallara imza atan CHP’nin bu sefer ki açılışının da reklam olduğu anlaşıldı.

Açılışta konuşan Özgür Özel; "Bir yer açacaktık, bir hizmet binası olabilirdi, her şey olabilirdi. O kadar gönlüme göre oldu ki açacağımız yer Atatürk'ten emanet. Adında Atatürk var. Açacağımız yer, öyle beton değil bir fidanlık." Dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığı konuşmasında "Cumhuriyet bize ne öğrettiyse, Atatürk bize ne öğrettiyse, tam da onun başöğretmenliğine layık öğrenciler olarak onları yapıyoruz."

AÇILIŞ YAPILDI ANCAK GİRİŞLER YASAK!

Açılışı yapılan Büyükdere Atatürk Fidanlığına giden vatandaşların önüne güvenlik engeli çıktı. Açılışı yapılan projeyi yerinde görmek isteyen vatandaşlar fidanlığa gitti ancak, çalışmaların devam ettiği ve projenin tamamlanmadığı bilgisiyle karşılaştılar. Fidanlığın tamamen çamur ve bataklık olduğu öğrenilirken, alanda çok sayıda ağacın kökünden kesildiği öğrenildi.

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Heykel açsaydınız her zamanki gibi kolay yoldan, sizin nenize gerek fidanlık metro filan. İyice rezil oldunuz.
    Cevapla
  • Eco vita 4 ay önce Şikayet Et
    Kasket mi kaldı laaa
    Cevapla
  • Ttttt 4 ay önce Şikayet Et
    Apacilere benziyolar
    Cevapla
  • Selami 4 ay önce Şikayet Et
    Ya siz ancak çeşme açilisi yaparsınız. İmamoğlu 5 sene dolacak Anadolu yakasında tuzla istikametine gidecek olan metronun sadece kaynarca durağında calusma var onu da seçim olana kadar açmalari imkansız.
    Cevapla
  • İzmir berbat 4 ay önce Şikayet Et
    bunlar Türk'e benzemiyor, Bati özentili kisiliksiz ezikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'