Otomobiller çarpıştı; 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.

Otomobiller çarpıştı; 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Otomobiller çarpıştı; 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
GİRİŞ 29.11.2023 15:24 GÜNCELLEME 29.11.2023 15:24

Kaza, saat 11.00 sıralarında Keçiborlu-Uluborlu kara yolu İleydağı köyü mevkisinde meydana geldi. Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş'ın kullandığı 66 LB 721 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Uluborlu Devlet Hastanesi'nde acil tıp teknisyeni olarak görevli Ali Yılmaz'ın (24) kullandığı 32 AY 905 plakalı otomobil çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, Feyzullah Canbaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Ali Yılmaz ile yanındaki görevden döndüğü öğrenilen Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen (30), aynı hastanede görevli paramedik Ahmet Uzun (30) ile Dilara Bilge (22) ise yapılan ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar