Seçil Erzan'dan parasını geri alabilen Ayhan Akman konuştu!

Seçil Erzan'ın futbol dünyasını dolandırdığı Fatih Terim Fonu'na katılan ve daha sonra parasını alamadığı için Erzan'ın ofisini silahla bastığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman sessizliğini bozdu.

Seçil Erzan'dan parasını geri alabilen Ayhan Akman konuştu!
Seçil Erzan'dan parasını geri alabilen Ayhan Akman konuştu!
GİRİŞ 30.11.2023 02:32 GÜNCELLEME 30.11.2023 02:51
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Seçil Erzan'ın futbol dünyasından milyonlarca dolarlık vurgun yaptığı Fatih Terim Fonu'na giren ve daha sonra parasını silah zoruyla geri aldığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman, sessizliğini gazeteci Fatih Altaylı'ya bozdu.

Fatih Altaylı, "Ben Ayhan Akman'la konuştum. Ayhan bana kendi yaşadığını anlattı. Bana söylediklerini aynen aktarıyorum" diyerek Akman'ın süreçte neler yaşadığını paylaştı.

AYHAN AKMAN İLK KEZ KONUŞTU

Gazeteci Fatih Altaylı'ya konuşan Akman, kendisine Fatih Terim'den ya da diğer futbolculardan bahsedilmediğini, yurt dışında özel bir fondan bahsedildiğini söyledi.

Akman, Erzan'a verdiği paranın karşılığında dekont alamayınca üst yönetime çıkacağını söylediğini, Erzan'ın da parayı iade ettiğini aktardı.

Akman, faiz almadığını, sadece verdiği parayı geri aldığını öne sürdü.

Deniz Bank'tan Seçil Erzan açıklamasıDeniz Bank'tan Seçil Erzan açıklaması

"DENİZBANK'TAKİ HESABIMDAN ÇEKTİM VE KENDİSİNE VERDİM"

Altaylı, kendisini arayan Ayhan Akman'ın, "Fatih Abi, tüm süreci anlatmak istiyorum. Sana yalan söylemem mümkün değil. Bu aptal kardeşini dinler misin?” dediğini aktardı.

Süreci anlatan Akman, Erzan'a parayı nasıl verdiğini şu sözlerle anlattı:

"Abi, geri zekalı olduğum için Denizbank’taki hesabımdan çektim ve kendisine verdim."

"BİRTAKIM BAHANELER UYDURDU"

Bu kez de Altaylı, "Resmi bir belge, bir dekont, bankacılık sisteminde bir kayıt yok muydu?" diye sordu.

Akman ise, "Abi geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil. İstedim elbet. O an veremedi. Birtakım bahaneler uydurdu. Merkeze gidecek sonra kayıt sonra gelecek falan bir şeyler anlattı." yanıtını verdi.

Fon vurgunu davasında yeni gelişme: Erzan'a gidecek parayı Avukat Candaş Gürol getirdi!Fon vurgunu davasında yeni gelişme: Erzan'a gidecek parayı Avukat Candaş Gürol getirdi!

"NE YATIRDIYSAM ONU ALDIM"

Ayhan Akman, son olarak faiz almadığını da belirterek, "Yok abi ne faizi! Ne yatırdıysam onu aldım. Hatta eşim bile kızdı o zaman bana 6-7 ay boşuna kaybettim diye. Şimdi şükrediyoruz parayı kurtardığımıza." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Altaylı Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Doymayan nefisden sana sığınırım Rabbim
    Cevapla
  • Selim H. 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlara birisi faizin haram oldugunu söylesin.
    Cevapla
  • Sahip beroje 4 ay önce Şikayet Et
    Sence bilmiyorlar mı?
    Cevapla
  • meyyid 4 ay önce Şikayet Et
    faiz büyük haram.işte böyle çekersiniz.faiz alanlar daha beter olsun.amin.daha bunlar bir şey değil.daha bunun ahireti var..
    Cevapla
  • Umit 4 ay önce Şikayet Et
    kadın kadar bu olaya karışanlarda suçlu.gayri resmi tefcilik faiz.kazanacakları veya kazandıları paraların vergilerini vereceklermiydi.hepsi birden mahkum olmalı
    Cevapla
  • imPARAtor fon :))) 4 ay önce Şikayet Et
    bu gs lı oyuncular ya fetönün yanın da yada dolandırıcılarla birlikte yaw parayamı ihtiyacınız var paranıza para katacak kadar gözünüz dönmüş sırada ne var acaba
    Cevapla
  • Fth 4 ay önce Şikayet Et
    Emre belozoğlu fenerli degil miydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı