Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı

Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı
GİRİŞ 30.11.2023 06:37 GÜNCELLEME 30.11.2023 06:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda yapılan değişiklikle, yan dal uzmanları ve asistanlarının artırımlı taban ödeme katsayıları, yan dal uzmanları için yüzde 100; yan dal uzmanlık eğitimi yapan asistanlar/araştırma görevlileri için yüzde 50 artırıldı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA
Öte yandan sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliğinde yan dal uzmanları ve asistanlarının ek ödemeleri ilgili yönetmeliğe dair değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişiklikle, yan dal uzmanları ve asistanlarının artırımlı taban ödeme katsayıları, yan dal uzmanları için %100; yan dal uzmanlık eğitimi yapan asistanlar/araştırma görevlileri için %50 artırılıyor. Yönetmelik, içinde bulunduğumuz Kasım ayını kapsayacak şekilde yürürlüğe giriyor" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Vahim 4 ay önce Şikayet Et
    Rendevu bulup doktora gidemessin. Ama GSS her ay ödenir.. Daha çok para verin...Adaletin herkese lazım olduğu günü göreceksiniz.
    Cevapla
  • i.çelenk 4 ay önce Şikayet Et
    genel olarak söylemek isterim ek ödemelerle ilgili bu düzenleme de yetmez,ek ödemeler için hastaların da görüşleri etkili olmalı ,çalışanlar hakkındaki olumlu görüşler çalışanlara ücret olarak yansısa gelen hastalara daha kaliteli hizmet sunulabilir .
    Cevapla
  • tufan 4 ay önce Şikayet Et
    Sadece doktorlara mı. bu ülkede mühendis, mimar gibi doktorlardan daha yüksek puan alan insanlar var. maaşlarımız doktorun yarısı bile değil. yazık...
    Cevapla
  • İsimsiz 4 ay önce Şikayet Et
    Doktor bakanlığı yine doktorları düşünmüş diğer çalışanlar yok sayılmış yazık
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun doktorumuza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!