Çatalca'da lastiği patlayan tanker alev alev yandı

Çatalca TEM Otoyolu'nda tutkal yüklü tanker alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın nedeniyle İstanbul istikametinde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

Çatalca'da lastiği patlayan tanker alev alev yandı
Çatalca'da lastiği patlayan tanker alev alev yandı
GİRİŞ 30.11.2023 13:12 GÜNCELLEME 30.11.2023 13:12

Yangın, saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul istikameti Çatalca mevkiinde meydana geldi. Adem Yılmaz'ın idaresinde olan 41 F 9458 plakalı tutkal yüklü tankerin seyir halindeyken lastiği patladı. 

Yılmaz, lastiğinin patlaması üzerine tankeri emniyet şeridine doğru sürdü.  O sırada patlayan lastik janttan ayrıldı ve janttan kıvılcım çıkmaya başladı. Kısa süre içerisinde tanker alev alev yanmaya başladı.

Trafikteki diğer sürücüler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalenin ardından yangın söndürülürken tanker kullanılamaz hale geldi.

Yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi. Yangın nedeniyle otoyolda oluşan trafik yoğunluğu söndürme çalışmalarının ardından normale döndü. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar