Katliam yeniden başladı! İsrail'den bombardıman! Hamas'a suçlama!

Mısırlı yetkililer sabah saatlerinde, İsrail ile Hamas'ın ateşkesi bir gün daha uzattığını duyurmuştu ancak İsrail ve Hamas tarafından açıklama gelmedi. İsrail, Hamas'ın ateşkesi ihlal ettiğini bahane ederek saldırılara yeniden başladı.

GİRİŞ 01.12.2023 08:17 GÜNCELLEME 01.12.2023 10:48
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Mısırlı yetkiler, İsrail ile Hamas arasındaki geçici ateşkesin 8. günde de devam edeceğini duyurmuştu ancak durum beklenildiği gibi olmadı.

İSRAİL BOMBALAMAYA BAŞLADI

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Savaş uçakları Gazze Şeridi'ndeki Hamas hedeflerini bombalıyor." ifadesine yer verildi.

Gazze'deki AA muhabirinin aktardığına göre, İsrail savaş uçakları, Gazze'nin çeşitli noktalarına yeniden hava saldırıları düzenlemeye başladı.

Ayrıca İsrail güçleri ile Filistinli gruplar arasında Gazze'nin kuzey bölgeleri ve orta kesimlerinde çatışmalar yeniden başladı.

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı da, İsrail'e ait askeri araçların Gazze'nin kuzeyine ateş açtığını belirtti.

14 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarında ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti

İsrail ile Hamas arasındaki uzlaşma kapsamında 24 Kasım Cuma günü saat 08.00'de uygulamaya giren "insani ara" bu sabah itibarıyla son bulmuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • Skut 4 ay önce Şikayet Et
    Bu siyonist mahluklar ateşkes zamanında ateşkes biter bitmez saldıracaklarını açıklamışlardı. Şimdi de haması suçluyor. Bunlar yalanda sınır tanımıyor. İki yüzlü. Dualarımız hamas ve gazze halkıyla. Allah bizimledir O ne güzel vekildir.
    Cevapla
  • Efsane x 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas ne oldu şimdi Müslümanlar akıllı olacak…
    Cevapla
  • Kutahyali 4 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbim Muslumanlari gafletten tezden uyandirda Isgalcileri cabukca cehenneme gönderelim inşallah
    Cevapla
  • Yusuf40 4 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlardan umudumu kestim. Nerdesin Hitler.. :(
    Cevapla
  • Realist Haksever 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail siyonizmi, ABD evanjelizmin hesabını kuşatan bir hesap vardır, Hesaba katmadıkları bir ve onlar için vuku bulduğunda zor kurtukacakları bir an ve hesabi mutlaka enselerinde göreceklerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi