Van'da 4,6 ton esrar ele geçirildi, yabancı uyruklu zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Devam eden Narkogüç-38 Operasyonu kapsamında Van’da 4 Ton 600 Kg toz esrar daha ele geçirildi. Bir yabancı uyruklu zehir taciri yakalandı.

GİRİŞ 01.12.2023 14:26 GÜNCELLEME 01.12.2023 15:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: 45 ilde devam eden Narkogüç-38 Operasyonu kapsamında Van'da 4 ton 400 kilogram toz esrar ele geçirildi, bir yabancı uyruklu zehir taciri yakalandı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • tttttt 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Yerlikaya. Polisimize vur yetkisi verilsin. Sizin emrinizle sokaklardan toplanan ipsiz sapsızlar akşam aynen işlerine devam etmekte. Hak edene kanun çerçevesinde iş sokakta bitsin. İçeri adam alıp beslemeyelim. Abd polis yetkisi olsun. Adaletimiz kan revan içinde.
    Cevapla
  • Onur 4 ay önce Şikayet Et
    Zengilerin hepsi araştırın
    Cevapla
  • Muhsin 4 ay önce Şikayet Et
    Çocukları ve masum insanları tenzih ediyorum... onlar masumlar. geri kalan herkese operasyon, ,,çünkü namuslu, dürüst, Hakkı gözeten, haram yemeyen, şeytan işi pis işlere bulaşmayan, adil, erdemli, hayırlı insanlar, yok denecek kadar azalmış...
    Cevapla
  • Adil 4 ay önce Şikayet Et
    Van da daha kaç ton, uyuşturucu var, acaba, vandaki gizli zenginler araştırılsın.. Acil...
    Cevapla
  • Gonyalı adil 4 ay önce Şikayet Et
    Mahkemelere çare bulun, polisin emeğini hiç ediyorlar. Sanki rum mahkemeleri vatana ve millete zarar veren kararlar dışında hiç bir işe yaramıyorlar. Mahkemeye düşmektense mezara düşmek daha iyi ve kolay. Allah kimseyi bu mahkemelere düşürmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki