Ömer Bolat: "66 milyon TL değerinde uyuşturucu yakalandı"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ambarlı Limanı'nda ve Gürbulak Gümrük Kapısı'nda, yaklaşık 66 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Ömer Bolat: "66 milyon TL değerinde uyuşturucu yakalandı"
Ömer Bolat: "66 milyon TL değerinde uyuşturucu yakalandı"
GİRİŞ 01.12.2023 17:30 GÜNCELLEME 01.12.2023 17:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bolat, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin, gümrük kapıları ve limanlarda uyuşturucuyla mücadeleye aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerimiz, gümrük kapıları ve limanlarımızda uyuşturucuyla mücadelesine aralıksız devam ediyor. İstanbul Ambarlı Limanı'nda 63 kilo ağırlığında 359 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Gürbulak Gümrük Kapısı'nda ise 32 kilo sıvı metamfetamin ele geçirildi." ifadelerini kullandı.

YAKLAŞIK DEĞERİ 66 MİLYON TL

Bakan Bolat açıklamasını şöyle sürdürdü: "Yaklaşık değeri 66 milyon TL olan yakalamalarla, gençlerimiz başta olmak üzere kişi ve toplum sağlığını tehdit eden, uyuşturucu ticareti yapan terör ve organize suç örgütlerine büyük bir darbe indiren Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum"

 

 

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün baronlar burda bu ülkeyi kendilerine vatan etiler
    Cevapla
  • Alperen 5 ay önce Şikayet Et
    Bu uyuşturucu neden Türkiye ye geliyor. Yakalanmayalım ne kadar var acaba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama