Türkiye tekrar konsey üyeliğine seçildi

Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Denizcilik Teşkilatı’nın Konsey üyeliği seçimlerinde Türkiye’nin tekrar seçildiğini açıkladı.

Türkiye tekrar konsey üyeliğine seçildi
Türkiye tekrar konsey üyeliğine seçildi
GİRİŞ 01.12.2023 20:30 GÜNCELLEME 01.12.2023 20:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Denizcilik Teşkilatı’nın Konsey üyeliği seçimlerinde Türkiye’nin tekrar seçildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Konsey üyeliği seçimleri, Londra’da gerçekleştirilmekte olan IMO 33. Genel Kurul toplantısı çerçevesinde bugün yapılmıştır.

Sözkonusu seçimlerde aday olan ülkemiz, Konsey üyeliğine tekrar seçilmiştir. İlk kez aday olduğu 1999 yılından itibaren, iki yılda bir yapılan Konsey seçimlerinin tamamında üyeliğe seçilen Türkiye, denizcilik alanında sahip olduğu imkan ve tecrübesi sayesinde IMO çalışmalarına somut katkılarda bulunmaya devam edecektir” denildi.

 

 

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • müslüman 4 ay önce Şikayet Et
    ankaradakılerın yeni denize çıkaçak vatandaşlara verdikleri evraklarla vatandaşlar gemilerde iş bulamıyorlar eksik evrak veriliyor neymiş efendim 6 ay bir gemide çalışaçakmış sonra eksık olan evrak verılecekmiş.zaten eksik evrak yüzünden vatandaşı gemiye firmalar almıyor.bunun yerinede firmalara yabancı personeller dolmuş durumda.
    Cevapla
  • MACKALI 61 4 ay önce Şikayet Et
    Karde$ bu tüm dünya gemiciliginde uygulanan bir sistem.Tabiki profi anlaminda acik deniz gemiciliginde..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak