Anadolu Otoyolu'nda otobüs TIR'a çarptı

Kocaeli'de yolcu otobüsü, TIR'a arkadan çarptı. Kazada 13 kişi yaralandı. Bir süre kapalı kalan yol, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Anadolu Otoyolu'nda otobüs TIR'a çarptı
Anadolu Otoyolu'nda otobüs TIR'a çarptı
GİRİŞ 02.12.2023 14:55 GÜNCELLEME 02.12.2023 14:55

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde tır ile yolcu otobüsünün karıştığı kazada 13 kişi yaralandı.

Otoyolun İstanbul istikameti İzmit mevkisinde E.K. idaresindeki 71 ACL 869 plakalı otobüs, S.Ç'nin kullandığı 26 AAE 543 plakalı tıra arkadan çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan 13 kişi, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti bir süre ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla araçların yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Öte yandan otobüsteki diğer yolcular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne götürüldü.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den