Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal 7 Medya Grubuna ziyaret

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu Kanal 7 Medya Grubuna bir ziyaret gerçekleştirdi.

GİRİŞ 02.12.2023 15:57 GÜNCELLEME 02.12.2023 16:32

Adil Karaismailoğlu bakanlık görevinin ardından çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kanal 7 Medya Grubunu da ziyaret etti.

Ziyarette Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman yer aldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette gündeme dair konular değerlendirildi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!