Mavi bültenle aranan organize suç örgütü yöneticisi İstanbul'da yakalandı
Mavi bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden “Shamil Amirov” İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandı.
SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mavi Bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden “Shamil Amirov” İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya, "Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz" dedi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yerlikaya, "İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından hakkında Mavi bülten çıkarılan Shamil AMIROV’un İstanbul Sarıyer’de yaşadığı tespit edilmiş ve Kafes-15 operasyonuyla yakalanmıştır. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp Adalete teslim edeceğiz." açıklamasında bulundu.
Mavi Bülten’le aranan ve #Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” Organize Suç Örgütü Yöneticilerinden “Shamil AMIROV” İstanbul’da yapılan “KAFES-15” Operasyonuyla yakalandı️
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 3, 2023
Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam… pic.twitter.com/KWX2b3yWPC
-
efekentli 1 yıl önce Şikayet EtAdından utan beBeğen
-
Zaza 1 yıl önce Şikayet EtÇeçen mafyasının bize ne zararı olur yanlış hareketBeğen
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtTürkiye çetelerin yol geçen hanı olmuş.İnşaalah sayın bakanımız bunların kökünü kurutur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Mafyalar Cenneti 1 yıl önce Şikayet EtTürkiye Yüzyılı dünya mafyalarının en güvenli cennetidir.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Fatih 1 yıl önce Şikayet EtIstanbuldan böyle bir suç örgütü liderinin çıkmasına gerçekten şaşırdım, sınırlarımizda kuş uçmuyor bu adam nasıl girdi şuan şoktayımBeğen Toplam 1 beğeni