Mavi bültenle aranan organize suç örgütü yöneticisi İstanbul'da yakalandı

Mavi bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden “Shamil Amirov” İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandı.

GİRİŞ 03.12.2023 08:23 GÜNCELLEME 03.12.2023 11:39
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mavi Bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden “Shamil Amirov” İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

Shamil Amirov İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandı.

Bakan Yerlikaya, "Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yerlikaya, "İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından hakkında Mavi bülten çıkarılan Shamil AMIROV’un İstanbul Sarıyer’de yaşadığı tespit edilmiş ve Kafes-15 operasyonuyla yakalanmıştır. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp Adalete teslim edeceğiz." açıklamasında bulundu.

 
KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 38
  • efekentli 5 ay önce Şikayet Et
    Adından utan be
    Cevapla
  • Zaza 5 ay önce Şikayet Et
    Çeçen mafyasının bize ne zararı olur yanlış hareket
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye çetelerin yol geçen hanı olmuş.İnşaalah sayın bakanımız bunların kökünü kurutur.
    Cevapla
  • Mafyalar Cenneti 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı dünya mafyalarının en güvenli cennetidir.
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Istanbuldan böyle bir suç örgütü liderinin çıkmasına gerçekten şaşırdım, sınırlarımizda kuş uçmuyor bu adam nasıl girdi şuan şoktayım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek