Kendi kendini kaçırıp babasından fidye istedi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi kendini kaçırılmış gibi gösterip babasından fidye istedi. Babasının şikayet üzerine şahıs, yakalanarak sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

GİRİŞ 03.12.2023 18:21 GÜNCELLEME 04.12.2023 11:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan N.A., oğlu E.A.’nın telefonuna ulaşamaması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp müracaatında bulundu.

"300 BİN LİRA GETİRMEZSEN OĞLUNU ÖLDÜRECEĞİZ"

Daha sonra evinde giden baba N.A., kapıyı açtığında şoke bir notla karşılaştı. Eve gelen notta ‘Ergene ilçesindeki Sağlık Mahallesi pazar yerine 300 bin lira getirip bırakmazsanız, oğlunuzu öldüreceğiz" yazılmıştı.

Geçirdiği şoke durum üzerine baba N.A., yine polise giderek notu gösterdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında baba N.A. tarafından adrese para bırakıldı.

Polis ve baba beklerken şoke bir durum daha yaşandı. Bırakılan parayı oğlu E.A. almaya geldi ve orada bekleyen polis ekiplerince gözaltına alındı.

"PARAYI ALINCA BORÇLARIMI ÖDEYECEKTİM"

Yakalanan E.A., ifadesinde “Borçlarım vardı ödeyemiyordum evden kaçtım. Hazırladığım notu kapının altından ben attım. Parayı alınca borçlarımı ödeyecektim” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinden sonra ‘Suç uydurma’ suçundan adliyeye sevk edilen E.A., savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • OGS 4 ay önce Şikayet Et
    Fıkradır bu, fıkra... Bence karadenizlilere nisbet olsun diye yapmıştır... :)
    Cevapla
  • selim 4 ay önce Şikayet Et
    bu örnekler sadece türkiyede var galiba yalan dolan hak yeme mala mülke haksız oturma çalma çırpma yalan konuşma öksüzün yetimin hakkını yeme lanet olsun birde müslüman ülkeyiz yanından geçmiyoruz
    Cevapla
  • SABIRLI 4 ay önce Şikayet Et
    Konuda deneyimli birimlerimiz emin olunuz tebessüm etmişlerdir gülünecek basit bir senaryo en budalacası nelerle karşılaşıyoruz şu hayatta pes dedirtecek türlerden hadiseler olsa gerek.
    Cevapla
  • ahmet hakan 4 ay önce Şikayet Et
    evlat olsa sevilmez, ne manyakmis be yaaa
    Cevapla
  • enes 4 ay önce Şikayet Et
    bende babama aynısını yapsam oğlumu bırakmıcaksanız parayı veririm derdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı