Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Engelliler Günü paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 03.12.2023 21:30 GÜNCELLEME 04.12.2023 10:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, zorluklara rağmen azim ve kararlılıkla hayata tutunan engellilere yönelik farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek."

 

 

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • Paşa 4 ay önce Şikayet Et
    Benim ablam %84 agır engelli bir defa bıle devlet ımkanlarından yararlanmadım bır kere engellı arabası ıstedım sızın 2 tane tv nız var dedıler vermedıler ne acıdır kı maas bakım maası bıle almıyorum ben DEVLET'ime küstüm bir engelli elektrikli arabayı Ablama cok gördüler ne acıdır kı bunu bana yasattılar....
    Cevapla
  • angaralı 4 ay önce Şikayet Et
    %100 engelli çocuğu olan bir memurum. Engellilere en fazla değeri veren cumhurbaşkanımızdır. kendi kurumumda bile yardımcı olmayan idareciler var maalesef.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    şu an dünyadaki tüm Müslüman ülkeler abd tarafından engellidir.
    Cevapla
  • yorumcu 4 ay önce Şikayet Et
    Halk vergisiz araba almak için engelli indirimine saldırıyor. Engelli sayısı vergilerle katlanıyor.
    Cevapla
  • akıl sahibi 4 ay önce Şikayet Et
    ya cumhurbaskanımıza seslenıyorum bır tane oğlum var yuksr-ekokulu bitireli 5 yıl oldu hala atanamadı. babasını kaybedeli 7 yıl oldu yuzde kırk engeli var nereye basvursak alınmıyor bu haksızlık anlamıyorum niye engellilere fırsat verilmiyor daha çok atama ve istihdam istiyoruz cumhurbaskanımız söz vermedimi seçimde her evden bir kişi işstihdam edilecek diye ben emekliyim 7500 tl alıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı