Üniversiteli Mine Nur'un acı ölümü

Aksaray'da yaşanan feci olayda, kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 2 üniversite öğrencisinden Mine Nur Uysal'a (20), o esnada cep telefonuyla konuşurken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 03.12.2023 22:46 GÜNCELLEME 04.12.2023 13:49
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.30 sıralarında Hacılar Harmanı Mahallesi, KYK yurdunun yakınında meydana geldi. Aksaray Üniversitesi öğrencisi tarih bölümü öğrencisi İrem Koyuncu ve tarih bölümü 2'nci sınıf öğrencisi arkadaşı Mine Nur Uysal ile kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.

YURDA GİDERKEN OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

O sırada Gencay Kavlak yönetimindeki (23) 06 KFT 11 plakalı otomobilin geldiğini gören İrem Koyuncu, geri çekilerek kurtuldu. Ancak yanında bulunan ve olay anında cep telefonuyla konuşan arkadaşı Mine Nur Uysal'a otomobil çarptı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan Mine Nur, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Mine Nur'un cansız bedeni otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü  Kavlak ise gözaltına alındı.

'ARABA BİR ANDA HIZLA GELDİ, NORMALDE BANA ÇARPIYORDU BEN GERİ ÇEKİLDİM'

Arkadaşı Mine Nur Uysal ile birlikte kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istediklerini belirten İrem Koyuncu, ''Mine Nur Uysal ile birlikte karşıya geçecektik. Araba bir anda hızla geldi. Normalde bana çarpıyordu, ben geri çekildim. Arkadaşımda telefonla konuşuyordu. Ona hızla çarptı. Daha sonra bir hayli sürüklendi" dedi.

GENÇ KIZIN CENAZESİ MEMLEKETİ BURDUR'A GÖNDERİLECEK

İrem Koyuncu, gözyaşları içinde polise yolun karşısına geçmek istedikleri yer ile çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan arkadaşı Mine Nur'un, cep telefonu ve başörtüsünün düştüğü yeri gösterdi. Mine Nur'un cenazesinin ise otopsinin ardından memleketi Burdur'a gönderileceği öğrenildi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Bence... 4 ay önce Şikayet Et
    Yurtlar, okullar, hastane ve yayaların kalabalık olduğu yerlere alt yahut üst geçit yapılması lazım bu evlat senin benim çocuğumda olabilirdi maliyetleri ne olursa olsun. Siyaet bu devirde çok değişti. Siyasetcilere bırakılmaması gereken hizmetler olması gerekir onlara bırakırsan baştaki hangisi var ise o taraflı içi boş gereksiz yapılar yapıyorlar..
    Cevapla
  • ömer faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Bir alt geçit ya da bir üst geçit yapılamazmıydı.YAZIKLAR OLSUN YÖNETİCİLERE......
    Cevapla
  • dikkat34 4 ay önce Şikayet Et
    bakın sayın yetkililer utanç içerisinde Alkollü araç kullananlara para cezası uyguluyorsunuz ve 2024 yılında şukadar zam gelecek diye haber yapıyorsunuz utanmıyormusunuz bir canı öldürmenin karşılığını bir cezayla kapatıyorsunuz alköllü araç kullanmak kasten ölüdürmektir araca el konulup ömürboyu cezaevinde çürütülmeli bu kokmuş sistemi değiştirin artık
    Cevapla
  • derviş 4 ay önce Şikayet Et
    bizim sapkın toplumumuz Allahtan korkmaz lakin cezadan korkar, cezaları arttırın ,yeter artık ülkeyi ne hale getirdiniz
    Cevapla
  • Ya hak 4 ay önce Şikayet Et
    bu aracı bu hale getirmesi için aracın hızı 120 km üzerinde dir. ülkede adalet yok ki hız sınırına uyan yok, 1 ay yatar çıkar , ey yönetici geçinen kafirler Allah sizin de başınıza versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar