Gaziantep'ten kahreden haber!

Gaziantep'te bahçe sulamak için yapılan havuza düşen 7 yaşındaki Ömer Halis Yılmaz, hayatını kaybetti

Gaziantep'ten kahreden haber!
Gaziantep'ten kahreden haber!
GİRİŞ 04.12.2023 13:19 GÜNCELLEME 04.12.2023 13:19

Gaziantep'te sulama havuzuna düşen Ömer Halis Yılmaz (7), yaşamını yitirdi.

Olay, İslahiye ilçesi Göngören Mahallesi'nde dün öğle saatlerinden meydana geldi. İddiaya göre, yakınları, bahçede oyun oynayan Ömer Halis Yılmaz'ı (7), havuzda hareketsiz gördü.

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Otopsi sonrası çocuğun cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Bahçe sulamak için yapılan havuza düşen Yılmaz'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?