Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Fatih Terim sessizliğini bozdu

Aralarında futbolcularında bulunduğu 18 kişinin milyonlarca dolar dolandırılması olayında adı geçen ünlü teknik direktör Fatih Terim'in avukatları konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

GİRİŞ 04.12.2023 22:11 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:23
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Denizbank'ta şube müdürü olarak çalışan Seçil Erzan'ın aralarında Arda Turan, Semih Kaya, Emre Belezoğlu, Fernando Muslera gibi isimlerin de bulunduğu 18 kişiyi milyonlarca dolar dolandırmasıyla ilgili olayda ismi sık sık gündeme gelen Fatih Terim'in avukatları Av. Zafer Ertek ve Av. Tufan Karataş tarafından yazılı açıklama yapıldı.

"FATİH TERİM FONU DİYE BİR TESPİT YOK"

Olayla ilgili yapılan açıklamada, "Basında adı geçen Şube müdürünün oluşturduğu iddia edilen fondan 'Fatih Terim Fonu' diye söz edilmekte ise de konuyla ilgili kamu otoriteleri olan BDDK ve SPK incelemelerinde ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen ve İstanbul 41'inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede 'Fatih Terim Fonu' diye bir tespit , belge bulunmamaktadır. Müvekkilimizle ilgisi olmadığı yasal ve idari kurumlarca tespit edilen ve dava dosyasında hiç bahsi geçmeyen 'Fatih Terim Fonu' ifadesinin basın tarafından ısrarla kullanılması, müvekkilimizi rencide etmekte ve şahsi itibarına leke sürmektedir" denildi.

"BANKADA BULUNAN PARALARIN KAYNAĞI BELLİDİR"

Fatih Terim'in bankada bulunan parasıyla ilgili de bilgi verilen açıklamada, "Müvekkilin banka hesaplarında bulunan ya da bulunmayan paraların kaynağı, kamu denetimine açık Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor kulüplerinden almış olduğu ve son kuruşuna kadar vergisi ödenmiş kelimenin tam anlamıyla alın teriyle kazanmış olduğu paralardır. Bununla ilgili olarak kara para imasında bulunmak son derece çirkin ve aynı zamanda suç teşkil eden ifadelerdir" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, "Müvekkil ve ailesi ile sanık arasında sıra dışı özel bir yakınlık olduğu yönünde ki iddialar ise külliyen asılsız olup bu tür magazinsel yaklaşımlar müvekkili ve ailesini son derece rencide etmektedir. Müvekkilin kişiliğinden ve kariyerinden kaynaklanan geniş bir sosyal çevresi bulunmakta olup bunlarla yemek yemesinde, evlerine misafir olmasında, düğünlerine davet edilmesinde bir art niyet aranması, imalar da bulunulması basın ve ifade özgürlüğün sınırlarını aşmaktadır" denildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • Tırıs 5 ay önce Şikayet Et
    Lafa bak alın teriyle kazandığı para diyor. Milli takımdan kovulunca utanmadan sıkılmadan sözleşmeden doğan alacak diye milyonlarca doları hak etmeden aldığını nasıl da unutuyorsunuz. Ama biz unutmadık. Devletin malı bizim malımız. Haram olsun.
    Cevapla
  • Faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Adam kimsesiz çocuklara bağışladi o tazminatı o zamanki 5 milyon
    Cevapla
  • İlahi adalet 5 ay önce Şikayet Et
    Bir insanı bir tane bile seven olmazmı ya. İnsanlar tef çalıp oynamaya başladı. Herkes kibirusunda suç ortağı olduğunda hem fikir.
    Cevapla
  • Ali veli 5 ay önce Şikayet Et
    Meydanı boş bulup ,Seheni kurmuşlar şampiyonlar ligini kurup akarlarına bakmışlar duruma göre birbirlerine akarı saglam demişler sonrası meydanda zaten.
    Cevapla
  • tyty 5 ay önce Şikayet Et
    bu işin mimarı ve başı terim değilse ben bir şey bilmiyorum
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kandırılmış milyon dolarlara imza atanları kim kandırabilir egolu terimi kim kandırabilir adama yeleği ters giydirir kanunlar kişiye göre işlerse bunlar işi iyice azıtırlar.zaten doymak bilmiyorlar durumda ortada.bence hepsini alın içeri.
    Cevapla
  • Ohh olsun 5 ay önce Şikayet Et
    Sanki sırtlarında inşaatta çimento taşıdılar. Basınıda arkalarına alarak insanların milli duygularını depreştirip milli maç oda neyse tartışılır milyonları iç edip olmadı federasyonu mahkemeye verip zırt pırt pirim isteyip doymayan şahıslar bunlar. Ohhhh olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer, Yunanistan-Türkiye ilişkilerini Haber7'ye değerlendirdi
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı