Üsküdar'da İETT otobüsü yanarak kullanılamaz hale geldi

Üsküdar'da seyir halindeki İETT otobüsünde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yanan otobüse itfaiye ekipleri müdahale ederken otobüs kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 05.12.2023 04:08 GÜNCELLEME 05.12.2023 04:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, 129T Bostancı-Taksim hattında çalışan, Fahri Özan idaresindeki 34 GA 3896 plakalı İETT otobüsünün motor kısmı, Kısıklı Mahallesi Bulgurlu Caddesi üzerinde ilerlediği sırada alev aldı.

Dumanı gören sürücü Özan, otobüsü durdurarak yolcuları tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangın nedeniyle otobüsün motor kısmında hasar oluştu.

Caddede bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, otobüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

 

 

KAYNAK: AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Sahin 4 ay önce Şikayet Et
    Sasirdikmi tabiki hayır
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    otobüslerin bakımını bile yaptıramayan adamdan istanbula hayır bekle , bu istanbullu hakikaten çok safmışş be herşey çok güzel oldu devam edinnn
    Cevapla
  • SAKARYALI 4 ay önce Şikayet Et
    Yakarsın, yenisini alırsın onu da yatırım yaptık dersin bakımdanda kurtulursun!!!
    Cevapla
  • Gül 4 ay önce Şikayet Et
    Hurdaya verilsin ve parası Ekrem beye hemen gönderilsin size yenisini alır istanbullu kardeşlerim neydi sloganımız "her şey çoook güzel olacak " ni tekim oluyorda ?
    Cevapla
  • Kapdan 4 ay önce Şikayet Et
    Heyyyt be İmamoğlu! Daha dün söylememişdin; İBB'NİN Otobüslerinde kaza ve tamir oranı düştü diye. SENI GİDİ YALANCI BAŞKAN SENI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu