Evde mangal yapan adam karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü

Diyarbakır'da, evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlenen İzzettin Çiftçi (72) yaşamını yitirdi, eşi Remziye Çiftçi (67) ve 2 torunu tedaviye alındı. Remziye Çiftçi’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Evde mangal yapan adam karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü
Evde mangal yapan adam karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü
GİRİŞ 05.12.2023 19:56 GÜNCELLEME 05.12.2023 19:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Sur ilçesine bağlı kırsal Kervanpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İzzettin Çiftçi, eşi Remziye Çiftçi, kız torunları E. Çiftçi (4) ve E. Çiftçi (3) ile evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlendi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çiftçi ailesi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

İzzettin Çiftçi, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Remziye Çiftçi’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, durumları daha iyi olan torunlarının tedavisine ise Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde devam edildiği belirtildi.

İzzettin Çiftçi’nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bu magal sanırım ısınma amaçlıdır. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Adil 4 ay önce Şikayet Et
    Görgüsüzlük mangal yakmadan et pişmezmi hiç acımıyorum
    Cevapla
  • Şizofren 4 ay önce Şikayet Et
    Evde mangal nedir ya yıl 2023 hatta 2024. Dışarda 4 kişi 500-600 TL ye lokantada restaurantlar da yenecek birşey mangal da tavuk et !
    Cevapla
  • bir dost 4 ay önce Şikayet Et
    Yav kurban oluyum olacak işmi şimdi bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var