Seyyar eczacı kılığındaki torbacı yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde sokak ortasında yeşil reçeteye tabi ilaçları sattığı belirlenen şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin üzerinde 308 adet sentetik ecza bulundu.

Seyyar eczacı kılığındaki torbacı yakalandı
Seyyar eczacı kılığındaki torbacı yakalandı
GİRİŞ 07.12.2023 09:37 GÜNCELLEME 07.12.2023 09:37

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Konak ilçesinde bir kişiyi takibe aldı.

Zeytinlik Mahallesi'nde yeşil reçeteye tabi ilaçları sattığı belirlenen R.K., Güven Timleri polisi tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise tam 308 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Gözaltına alınan R.K., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı