Belediye Başkanı kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde bu kez beyin kanaması geçirdi.

Belediye Başkanı kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi
Belediye Başkanı kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi
GİRİŞ 08.12.2023 00:40 GÜNCELLEME 08.12.2023 00:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde bu kez beyin kanaması geçirdi. Sağlık heyeti, Başkan Hayali'nin ambulans uçakla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevkine karar verdi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, sabah saatlerinde göğsündeki ağrı şikayetiyle Sarıkamış Devlet Hastanesine gitti. Burada muayene edilen Hayali'nin kalp krizi geçirdiğini belirleyen doktorlar, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne sevk etti. Öğlen saatlerinde anjiyo olan ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Başkan Hayali’nin bu sırada beyin kanaması da geçirdiği belirlendi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu hastaneye gelerek, Hayali'nin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Sağlık heyeti, Başkan Harun Hayali’nin ambulans uçakla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • 4 ay önce Şikayet Et
    anjiyo ve beyin kanaması....
    Cevapla
  • Karslı 4 ay önce Şikayet Et
    Demek ki Karsta Tam Donanımlı Hastane Yokmuş... Hep Yetimiz....
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Para çok sevkedin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Âmin.
    Cevapla
  • Kürtoğlu Osman 4 ay önce Şikayet Et
    Allah cc chp li seçmenlerede ülke ve millete sahip çıkma şuuru nasip etsin biz onlarada ve herkese de dua ediyoruz ayrıca insan olma hasebiyle biz tüm insanları seviyoruz yeterki zulüm yapmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok