Futbolcuların dolandırılması olayıyla ilgili yapılan anketin sonuçları dikkat çekti!

Areda Survey araştırma şirketi, son günlerde gündemden düşmeyen ünlü futbolcuların dolandırılması konusunu halka sordu. Yapılan anket çalışmasına katılan vatandaşların yüzde 45,9'u olayla ilgili futbolcuları sorumlu tutttu.

Futbolcuların dolandırılması olayıyla ilgili yapılan anketin sonuçları dikkat çekti!
Futbolcuların dolandırılması olayıyla ilgili yapılan anketin sonuçları dikkat çekti!
GİRİŞ 08.12.2023 12:28 GÜNCELLEME 08.12.2023 12:28
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımı ile gerçekleşen araştırmaya göre halkın yüzde 45,9’u dolandırıldığını söyleyen futbolcuların bizzat kendilerini sorumlu görüyor.

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcu isimlerinin de geçtiği dolandırılma davası devam ederken gündemi meşgul eden konu hakkında Türk halkının kimi sorumlu gördüğü araştırıldı.

Türkiye genelinde bin 752 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen araştırmada katılımcılara, "Bir banka müdürünün tanınan bazı futbolcuları fazla kazanç vaadiyle dolandırılmasından sizce kim sorumludur?" sorusu yöneltildi.

Araştırmanın sonucunda katılımcıların yüzde 45,9’u dolandırılma konusundan "Futbolcuların kendileri sorumludur" yanıtını verdi. Ayrıca yüzde 30,5’i kurum olarak bankayı sorumlu bulurken, yüzde 23,6’sı ise futbolcuları dolandıran müdürü sorumlu gördü.

ARAŞTIRMANIN METODOLOJİSİ

Türkiye genelinde 1.752 kişinin katıldığı ve 28 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan araştırma, kantitatif araştırma yöntemlerinden CAWI tekniği ile "Areda Survey'in Profil Bazlı Dijital Paneli" kullanılarak gerçekleştirildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Dolarin euronun neden yukseldigini tlnin neden deger kaybettigini gorun iste yillardir milliyetci sandigimiz bu faiz lobileri yuzunden enflasyon hayat pahaliligini yasiyor halkimiz bu faiz lobileri ulkelerini soymakla mesgul bir kurus vergi vermeden ulkemizde saltanat hayati yasayan bu faiz lobilerine devlet butun mal varliklarina el koymali bunlar resmen tc dolandirmislar cete bunlar
    Cevapla
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Soyanda soyulanda adalet ariyor devlete bir kurus vergiye cok goren bu faiz lobisi simdi magdur sifatinda saniyor kendini Iste dolarin euronun neden yukseldigini gorun bu faizciler tlyi bitirdi faize para pompaliyorlar hersey alip basina gitmis vatandas kirasina odeyemezken bu faizciler milyon dolarlarla tl ye saldiriyorlar asil turkiye dusmanlari bu faizciler utanmazlar kudurdu bunlar
    Cevapla
  • N.zeki. 4 ay önce Şikayet Et
    BU KADINI ALDIYSAN . ALANIDA VERENI DE ALACAKSIN. KANUNLAR HERKES IÇIN EŞIT DEĞİLMİ. Bu ÇIBANIN başında fatih terimdir Bunlar para vermezse bu kadın bu suçu işleye bilirmiydi..FAİZ ALANLAR VAR .KAR PAYI ADI ALTINDA KAÇ KURUŞ VERGİ VERMIŞ.BİR BAKIN.bir esnaf fiş kesmezse hemen ceza yazarsınız. TEKECILIKTEN VE ÇETEDEN BUNLARIN HEPSINE AYNI CEZAYI VERECEKSİNIZ Kİ İNSANLAR ADALETE İNANAC
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Neden hep Galatasaray'ın oyuncuları ve teknik direktörü acaba
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Şube Florya da olduğu için olabilir mi?
    Cevapla
  • Tırıs 4 ay önce Şikayet Et
    Çalıştığı bankayı saf dışı bırakan bir müdüre güvenmek enayiliktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!