İstanbul’da 14 saatlik su kesintisi

İstanbul’da Pazartesi günü bazı semtlere 14 saat süreyle su verilemeyecek. Pazartesi günü 10.00-24.00 saatleri arasında su verilemeyecek yerler şöyle:

İstanbul’da 14 saatlik su kesintisi
İstanbul’da 14 saatlik su kesintisi
GİRİŞ 10.08.2008 14:47 GÜNCELLEME 10.08.2008 14:47

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirnekapı-Topkapı hafif raylı toplu taşıma inşaat projesi kapsamında deplasesi sona eren Silivrikapı-Münzevi isale hattında bağlantı çalışmaları yapılacak.

Bu nedenle, 11 Ağustos Pazartesi günü 10.00-24.00 saatleri arasında, “Fatih’te Edirnekapı, Karagümrük, Draman, Fatih Camii çevresi, İtfaiye, Zeyrek, Vezneciler, Süleymaniye Horhor, Topkapı, Çapa, Fındıkzade, Vatan Caddesi ve Ulubatlı metro durağı ile Akdeniz Caddesini kapsayan bölgede, Eyüp’te Defterdar Mahallesi, Edirnekapı Halk Ekmek Fabrikası, Rami, Topçular, Yeni Mahalle ve Cuma Mahallesinde, Bayrampaşa’da Terazidere, Vatan, Altıntepsi, Orta, Yenidoğan, İsmetpaşa, Muratpaşa ve Kocatepe Mahallesinde, Esenler’de de Davutpaşa, Mimarsinan, Kazım Karabekir, Menderes, Nenehatun ve Birlik Mahallesinde” su kesintisi uygulanacak.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gülistan Doku kaybolmadan önce neredeydi? Adım adım HTS kayıtları!
Aşçı babanın kahramanlığı: Saldırgana tek başına müdahale etti