Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı
GİRİŞ 10.12.2023 11:57 GÜNCELLEME 10.12.2023 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Emine Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Dünyada barışı ve düzeni tesis etmek maksadıyla 75 yıl önce imzalanan BM İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin yıl dönümünü, Gazze’de insan hakları ayaklar altına alınırken karşılıyoruz.

“Çocuk” denildiğinde akan suların durması gerekirken iki aydır kefenlere sarılı Gazzeli masum çocukların görüntüleriyle sarsılıyoruz.

İsrailli bir bakan, Gazze’ye atom bombası atmayı “seçeneklerden birisi” olarak değerlendirirken sesini çıkarmayan dünya, evrensel insan haklarından nasıl bahsedebiliyor?

İsrail, Filistin’de açıkça küresel insani değerlere ve uluslararası hukuka karşı gelerek insanlık suçu işliyor.

Sadece kadınları, çocukları, yaşlıları değil insanlığın tüm değerlerini katlediyor.

Türkiye olarak, her yerde, her kurum ve araç ile bu zulmü dünyaya duyurmaya, suçluları haykırmaya, seslerimizi barış için birleştirmeye devam edeceğiz.

Mazlumun, masumun, mültecinin, ihtiyaç sahibinin din, dil, ırk temelli farklılıklar üzerinden okunmadığı, herkese eşit ve adil davranıldığı bir dünya düzeni dileğiyle…

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Aslan 4 ay önce Şikayet Et
    He he 5 milyon yahudiye hicbirsey yapamayanlar insan haklarinimi savunacak...?? Birakin bu isleri vurun yahudiyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti