Eski Yarbay Alkan'dan HEDEP'li Gergerlioğlu'na ziyaret

Şehit kardeşinin cenaze töreninde söylediği sözlerden sonra ordudan ihraç edilen eski Yarbay Mehmet Alkan, HEDEP'li Gergerlioğlu'nu ziyaret etti.

GİRİŞ 10.12.2023 12:30 GÜNCELLEME 10.12.2023 14:43
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Eski Yarbay Mehmet Alkan, HEDEP’li Gergerlioğlu ile bir araya geldi.

Gergerlioğlu, Alkan'la fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı ve ziyaret için teşekkür etti. Gergerlioğlu, "İnsan hakları haftasında insan hakları savunucularının ziyareti bizim için çok güzel moral oldu" ifadelerini kullandı.

Yarbay Alkan, şehit olan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze töreninde söylediği sözlerin ardından ordudan ihraç edilmişti.

ALKAN'A HDP SAHİP ÇIKMIŞTI

2015'te HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Alkan'ın tepki çeken sözlerine sahip çıkmıştı. Baluken, "İfade ettiklerinin tamamına katılıyoruz. Ortada çözüm masası varken, kan akmıyorken ne oldu da kan akmaya başladı, bunu soruyor.  Ortada bir vatan savunması yok, sarayın istikbali ile ilgili yürütülen bir savaş yok. Bu savaşta kendi çocuklarını kaybedenlerin çığlıklarını duyurma çabaları var. Bu linç girişimi, insanlık dışı saldırı kampanyası utanç verici bir durum yaratmış durumda" demişti.

KILIÇDAROĞLU: ARAMIZA HOŞ GELDİN

Kasım 2017'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alkan'ın partiye katılım rozetini takarak, "Aramıza hoş geldin" demişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 155
  • Ertuğrul 4 ay önce Şikayet Et
    O askeri unvanı taşıyamayacak kadar değersiz ve ezik. Kardeşinin şehit kanın üzerinden o kanı dökenlerle birlik olacak kadar adileşen birine öte tarafta kardeşi tarafından ateşe atılacak.
    Cevapla
  • Çankırılı 4 ay önce Şikayet Et
    Kardeşinin cenazesinde belli etti zaten kanı bozuk olduğunu
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    Manzaraya bak : Bir tarafta "Kürtleri Kürdistan vaadiyle kandırıp Türklerle çatıştırmak zorundayız" diyen İsrailli Hahamın değirmenine su taşıyan biri, diğer tarafta bu vatanı uğruna şehit olmuş bir subayın abisi..Birleşmişler ..Özellikle subay için ne GURUR VERİCİ BİR TABLOOO..Yazık ki ne yazık..
    Cevapla
  • Vatan 37 4 ay önce Şikayet Et
    Bu emekli albay teröre değil, kardeşine düşmanmış ki kardeşini şehit edenlerin siyasi ayağı ile haşır neşir olmuş. Allah bildiği gibi etsin.
    Cevapla
  • ekrem 4 ay önce Şikayet Et
    vatan haini olurda c h p ve p k k kaçırır mı hemen kol kanat gererler yeter ki ülkeye bi yerden zarar versin her iki partide kucak acar iki partinin tek amacı insanları kandırmak ele geçirdikleri yerleri talan etmek efendilerini mutlu etmek varlıkları efendilerine borclu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşı atılan çok sayıda polis yaralandı
Kontrolsüz şekilde emniyet şeridine giren motosikletli kazaya neden oldu!