Somali cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni gelişme! Bakan duyurdu

İstanbul Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazası sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında adli soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 10.12.2023 17:22 GÜNCELLEME 10.12.2023 17:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, kaza sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazası ile ilgili olarak kaza sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

Alınan ikinci rapor üzerine iki rapor arasındaki çelişkinin giderilmesi ve kesin rapor alınması için Adli Tıp Kurumundan rapor beklenmektedir.

Sıfatı ne olursa olsun herkes kanun karşısında eşit olup şüphelinin yakalanması için uluslararası prosedür dahil tüm süreç titizlikle işletilmekte ve soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ugur 4 ay önce Şikayet Et
    adalet guclu olanin yaninda münafık olmayalım
    Cevapla
  • Demir 4 ay önce Şikayet Et
    Adam kaçmış gitmiş siz soruşturma başlatın.Kaçırana kadar adamın yolunu açtınız masumun kanı yerde kaldı olay kapatılır biter.Tebrikler
    Cevapla
  • Kızılelma 4 ay önce Şikayet Et
    Adaleti yanıltanlar en ağır şekilde cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Memur demek gariban demek değildir.detaylar hakkında bilgi sahibi olmadan bodoslama ahkam kesmeyin.memurunda ilmal ve kusurları hükümete mal edilmez.
    Cevapla
  • Babacan 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Garip gurebanin hakkını yedirmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!