Vali Gül açıkladı: İstanbul'da fahiş fiyat için harekete geçildi

İstanbul Valisi Davut Gül, kentte ekmek fiyat tarifesine uymayarak fahiş fiyatla satış yapan 822 ekmek fırınıyla ilgili tutulan tutanağın Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

GİRİŞ 10.12.2023 21:24 GÜNCELLEME 11.12.2023 10:27
Bu Habere 259 Yorum Yapılmış

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul'da ekmek fiyat tarifesine uymayarak fahiş fiyatla satış yapan 822 ekmek fırınıyla ilgili tutanak tutularak cezalandırılmaları için Ticaret Bakanlığımıza gönderilmiştir. Kuralsızlığın kural olarak dayatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz."

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 259
  • selim 4 ay önce Şikayet Et
    sayın vali bu iş tutanakla cezayla olmuyor sıkı ise sabit fiyat uygulamasına geçsinler bir ekmek 15 tlolurmu bir derby bıçağı 10 tlolurmu bu fiyatlar heryerde farklı demekki neymiş bakanlıklar görevini yapamıyor
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ve.ne zaman 5 e indiriyorsun cevap gecikmez çifciden mazottt elkt su işci un .6.500
    Cevapla
  • Ozca n 4 ay önce Şikayet Et
    Aloooo alooo sayin yetkililer istanbulda ekmek 8 lira aciklaniyor bir yildir 10 lira uyanin gucunuz firincilara yetmiyormu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Fırıncı arkadaşım 1 kg undan 4 tane büyük ekmek çıktığını söyledi. Unun kilosunu yaklaşık 10 TL den alıyorlar. Bir büyük ekmek tüm masraflar dahil 5 TL ye çıkıyor. Ama 15 TL ye satılıyor. Büyük ekmek en fazla 10 TL küçük ekmek 5 TL olmalı. Bilinçli bir şekilde yapılıyor bu vurgun. Sırf hükumet zarar görsün diye.
    Cevapla
  • dahua 4 ay önce Şikayet Et
    chp belediyesi halk ekmek fırınlardan daha pahalı satıyor ekmeği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı