Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 12 yaralı

Diyarbakır'da, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 12 kişi yaralandı. Kavgaya karıştığı tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 11.12.2023 20:25 GÜNCELLEME 11.12.2023 20:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde merkez Bağlar ilçesi Karacadağ Caddesi'nde meydana geldi. Aralarından arazi anlaşmazlığı bulunan kırsal Alatosun ve Daksu mahalle sakinleri caddede karşılaştı. Önce sözlü tartışma sonra taşlı sopalı kavganın çıkmasıyla 12 kişi hafif yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE İKİ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırdı. Polisin olay yerinde araçlarda yaptığı aramada 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet tabanca ele geçirdiği öğrenildi. Kavgaya karıştığı tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

2 AY ÖNCESİNDE SİLAHLI KAVGA YAŞANMIŞ

Öte yandan, yaklaşık iki ay önce komşu iki mahalleli arasında yine arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavga çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • ille de Niksar 4 ay önce Şikayet Et
    nasiiii.. 12 kişinin yaralandığı gavga da. gavga ya 4 kişi karışmı hemiii
    Cevapla
  • asım 4 ay önce Şikayet Et
    hakkı bilen hakim aramaz adaletli olun bır kıvılcım dan kan davası başlıyo yılar sürüyo bir sürü cana kıyılıyo şunu da unutmayın filistinde kardeşlerimizin elinde bir şey kalmadı canlarıda alınıyo bu dava ya vatanına sahip çıkalıp düşman çok memde dört taraftan bekliyorlar .
    Cevapla
  • Bucaklı 4 ay önce Şikayet Et
    yine de gelişme var. geçen sefer silahlı kavga olmuş bu sefer sopalı. en azından silahları bırakmışlar.
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Bütün millet bilir bunları ama ne yapsın.
    Cevapla
  • 1071 4 ay önce Şikayet Et
    Cahil millet bir doğulu olarak diyorum halkın yüzde 90 mı cahil tavuk yüzünden arazi yüzünden canlara kıyılıyor aç gözlülük yüzünden gençler toprağa hapse giriyor
    Cevapla
  • bingöllü 4 ay önce Şikayet Et
    galiba en büyük cahil sensin bir doğulu olarak senden utandım yüzdelik oranını o kadar atmışsın ki seni 1071 değil 571 bile kurtarmaz bir insan ancak senin kadar olur ^yüzde 10 desen 20 desen 25 desen helal olsun diyeceğim de diyemiyorum işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek