Siirt'te doktora saldırı! Hastanede beyaz kod verildi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olduğu sırada bir hasta, Psikiyatri Uzmanı Dr. Ergül Çakan'a saldırdı. "Beyaz kod" alarm verilen olayda şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Siirt'te doktora saldırı! Hastanede beyaz kod verildi
Siirt'te doktora saldırı! Hastanede beyaz kod verildi
GİRİŞ 13.12.2023 19:06 GÜNCELLEME 13.12.2023 23:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Psikiyatri polikliniğine muayene olmak için gelen Ümit K., henüz bilinmeyen nedenle Uzman Dr. Ergül Çakan'ı darp etti.

HASTANEDE BEYAZ KOD VERİLDİ

Poliklinikteki bilgisayarlar kırılırken, Ümit K. hakkında beyaz kod verildi. Güvenlik görevlilerinin poliklinikten uzaklaştırdığı Ümit K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Hastane Başhekimliği saldırıyı kınadıklarını ve olay hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığını belirtti.

'BU ÇİRKİN OLAYI ŞİDDETLE KINIYORUZ'

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Uzm. Dr. Ergül Çakan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sağlık alanında hizmet veren çalışanlarına yönelik şiddet girişimleri kesinlikle kabul edilemez olduğunu vurgulayan Vali Kızılkaya, “İl Valisi olarak her zaman yanınızdayız, arkanızdayız. Saldırıya maruz kalan doktorumuza ve tüm sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu çirkin olayı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • erbu 4 ay önce Şikayet Et
    eğitimde disiplin otorite hakedişi kaldırıp bedavacılık enaniyet ve üstüne üstlük öğrenci vve velisini öğretmenin okulun üstüne saldırtırsan helede oy uğruna göz yumarsan çıkacak sonuç bu olur, bunu düzeltmek bu toplumun iki asrını alır. eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalırdı ama şimdi eğitimde olmadığı için cahil eşşeklik baki demekki
    Cevapla
  • hak hukuk guguk 4 ay önce Şikayet Et
    Liyakatin bittiği yerlerde dahil,bütün kurumlarda işler sadece iyi niyet ve vicdan sahibi birkaç çalışanın sırtında malesef..tabi biryerde onlarda pes deyince yaşanan olayda bu oluyor.mahkemelerdede durum aynı,heryerde aynı..denetim ve hakedene hakettiğini verme olmazsa hiçbirşey değişmeden yüzyıllaraca aynı konular konuşulur tartışılır neticede alınamaz..
    Cevapla
  • ersin 4 ay önce Şikayet Et
    yaw allah aşkına, doktorların hiç mi suçu yokkkkkk???
    Cevapla
  • ismet 4 ay önce Şikayet Et
    beyaz kod ne demek
    Cevapla
  • Osman Nihat AKÇALI 4 ay önce Şikayet Et
    "ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı"....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...