Kocaeli'nde bir tuhaf olay! Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde tırın dorsesindeki kutunun içinden İtalya'ya gitmek isterken kendilerini Türkiye'de bulan 2 mülteci çıktı. Garip olay anbean cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alındı.

Kocaeli'nde bir tuhaf olay! Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı
Kocaeli'nde bir tuhaf olay! Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı
GİRİŞ 14.12.2023 12:29 GÜNCELLEME 14.12.2023 12:29

Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan ilginç vatandaşları hayrete düşürdü. Bir tırın dorsesindeki kutuları boşaltan çalışanlar, bir anda ses duyarak endişelendi. Tek tek kutuları kontrol eden çalışanlar, kutu içerisinde insan olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Kutulardan çıkan 2 mültecinin kaçak yolla İtalya yerine yanlışlıkla Türkiye’ye geldiği öne sürüldü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!