Bakan Fidan'dan Gazze için önemli adım

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Norveç'in başkenti Oslo'da önemli temaslarda bulunacak. Bakan Fidan, Avrupalı mevkidaşlarıyla Gazze'deki soykırımın durdurulmasına yönelik görüşmeler gerçekleştirecek.

Bakan Fidan'dan Gazze için önemli adım
Bakan Fidan'dan Gazze için önemli adım
GİRİŞ 14.12.2023 18:21 GÜNCELLEME 14.12.2023 18:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Bakanımız, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Temas Grubu'nun Gazze'deki savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde 15 Aralık 2023 tarihinde Oslo'yu ziyaret edecektir. Sayın Bakanımız Temas Grubundaki mevkidaşlarıyla birlikte Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, İzlanda, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg makamlarıyla görüşecektir" ifadeleri kullanıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Türkiye Yüzyılı* 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Tarih sizi Kudüs Fatihi olarak yazacak inşallah.Siyonistlere son darbenizi vurun bir daha asla doğrulmasınlar.
    Cevapla
  • PeynirGemisiKaptanı 4 ay önce Şikayet Et
    Kudüs lafla fethedilseydi başta ben olmak üzere yüz binlerce Selahaddin Eyyubi olurdu ortalıkta...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sayın Hakan Fidan yanındayız. Türk halkı önderini arıyor. Reis ya yola çık ya yol ver gidelim...
    Cevapla
  • Türkiye Vatandaşı 4 ay önce Şikayet Et
    7 Ekimden Bu Yana Fİlistinde Yapılan VAHŞET; hem Uluslararası Adalet mahkemesi içtihatlarına göre hem de Uluslararası Ceza Mahkemesi içtihatlarına göre hem Roma Statüsüne göre hem de Cenevre Protokolüne göre savaş suçu. Buna göre BU SUÇLARI İŞLEYENLERİ, SİLAH , PARA vb.ile DESTEK OLANLARI DERHAL İLGİLİ/YETKİLİ MAHKEMELER TUTUKLAMA KARARI ÇIKARIP YARGILAMALIDIRLAR.
    Cevapla
  • -Gözlemci 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail ölmüden güçden korkar ..
    Cevapla
  • Selahaddin 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail güç ile durur Söz ile durmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!