Yakup Köse Nevşin Mengü'ye açtığı davayı kazandı, Ebu Ubeyde posteri asıldı

Star yazarı Yakup Köse, kendisine hakaret eden gazeteci Nevşin Mengü'ye açtığı davayı kazandı.

GİRİŞ 14.12.2023 21:24 GÜNCELLEME 14.12.2023 22:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Star yazarı Yakup Köse, kendisine hakaret eden gazeteci Nevşin Mengü'ye açtığı davayı kazandı. Köse, dava sebebiyle ödemiş olduğu 5 bin TL'lik avukat masrafını Mengü'den tazmin etti.

DAVADAN TAZMİN EDİLEN PARAYLA İSTANBUL'DA EBU UBEYDE POSTERİ ASILDI

Dava sonrası Mengü'nün ödemek zorunda olduğu 5 bin liralık geliri Büyük Doğu Akıncılar Cephesi Derneği'ne bağışladı.

Dernek ise Köse'nin bağışladığı 5 bin TL ile İstanbul'da, Filistin'de katliam saldırıları yürüten İsrail'e karşı Gazze'de gösterilen direnişin baş mücahitlerinden Hamas'a bağlı İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posteri astı.

NEVŞİN MENGÜ HAMAS VE EBU UBEYDE'Yİ HEDEF ALMIŞTI

Mengü, ''Hamas Telegram'da öyle şanlı direniş böyle şanlı direniş. Ebu Ubeyde bu kadar kahramansan çık ortaya. İn misin, cin misin? İsmin yok cismin yok. Nerede olduğu da belli değil. Tünelde misin, Mısır'da mısın, Ürdün'de misin? Çoluk çocuk ölüyor. Bu kadar kahramansan çık ortaya. Kapatıyorsun yüzünü, kahramanmış. Asıl bir katil de Hamas.'' ifadelerini kullanmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Mustafa Akın 4 ay önce Şikayet Et
    Ubeyde meydana çıktığında sen orada olamayacaksın Nevşin.
    Cevapla
  • selam 4 ay önce Şikayet Et
    herkes safını belirliyor ve saf tuttuklarıyla haşrolacak...
    Cevapla
  • Realist HAKPEREST 4 ay önce Şikayet Et
    Mengü Ebu Ubeyde ye çık ortaya diyeceğine zaten kendi çapında ortada ve batı barbarlığına insanlığın onur ve özgürlüğünün mücadelesini veriyor. ABD;İNGİLTERE,AB ve kukla yönetim işbirlikçileri ER MEYDANINA çıkmaya teşvik etmen daha doğru bir yaklaşım olur.
    Cevapla
  • MERDOGAN 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar TC kimlikli Yahudi, niye şaşırıyoruz ki ! Bürokrasinin kritik yerlerinde hala etkinler. Basın sektörü %90 onların elindevs.
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Acınacak mahlukat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!