Hikayesiyle Türkiye'nin en çok konuşulanı olan Rabia, deneme kol protezini aldı

Katıldığı yarışma programında büyük ödülü kazanan ve hayat hikayesiyle Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Rabia, deneme kol protezi ile tanıştı.

GİRİŞ 14.12.2023 23:58 GÜNCELLEME 15.12.2023 01:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Katıldığı yarışma programında büyük ödülü kazanıp, yaşam öyküsüyle de milyonları etkileyen Rabia Birsen Göğercin, deneme kol proteziyle tanıştı. Deneme protezin beklentisini karşıladığını ama eksikliklerin giderilmesini beklediklerini söyleyen Göğercin, "Deneme eli olmasına rağmen beklentilerimi karşıladı. Küçük değişiklikler olacak. Çözülemeyecek problem yok. Beklentim karşılandı. Mekanik el değil de fizyolojik bir el beklentim var. Deneme eli baskı oluşturmadı. Renkleri ve ölçüsü yeniden yapılacak" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon lira kazanan Rabia Göğercin köyünün gururu olduKim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon lira kazanan Rabia Göğercin köyünün gururu oldu

"PROTEZ ELİN DOĞALA YAKIN OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'e iş insanı Mustafa Düğer ile birlikte gelen Göğercin'in masrafları ücretsiz olarak karşılanıyor. Yarışma sonrası Rabia ile iletişime geçen Düğer, kol protezinin deneme yapımı hakkında bilgi vererek, "Deneme eli geldi. Kalıcı ele henüz geçilmedi. Koldaki duruş ve ölçü kontrolleri yapılıyor. Protez elin doğala yakın olması için çalışıyoruz. En iyiye sahip olacak eli ortaya koymaya çalışacağız" diye konuştu.

Ankara'da protez üretimi yapan Kırşehirli İş İnsanı Mustafa Düğer, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL kazanan Rabia Birsen Göğercin'in (24) estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacağını söylemişti.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Cemal 4 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz her zaman her nimet için şükretmeliyiz.
    Cevapla
  • Misafirahmet 4 ay önce Şikayet Et
    İnsanlık elini uzatan güzel iş insanlarındanda Allah razı olsun
    Cevapla
  • Bilodede 4 ay önce Şikayet Et
    Senin toprağına gurban olayım kardeşim senin gibi insanlar olduktan sonra kimse darda kalmaz kardeşim bacimizi sen mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, O ele el verenden Allah razı olsun
    Cevapla
  • mehmet yozgat 4 ay önce Şikayet Et
    Mustafa abim Allah hayrını kabul etsin güzel insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!