Kartal'da otomobil alev alev yandı

Kartal'da seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Ailesi ile birlikte seyir halinde olan sürücünün yangını erken fark etmesi olası bir faciayı önledi.

Kartal'da otomobil alev alev yandı
Kartal'da otomobil alev alev yandı
GİRİŞ 15.12.2023 23:09 GÜNCELLEME 15.12.2023 23:09

Kartal Yakacık Mahallesi, Teke Bayırı Sokak üzerinde seyir halindeki otomobilde, saat 21.40 sıralarında yangın çıktı.

İddiaya göre, ailesi ile birlikte seyir halinde olan sürücü, otomobilin motor kısmından dumanların yükseldiğini fark ederek durdu. Otomobilde bulunan 3 çocuk ve eşini çıkaran sürücü, alevlere müdahale etmeye çalıştı. Kısa sürede patlamaların da yaşandığı otomobil, alev topuna dönerek yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan otomobile köpüklü su ile müdahale ederek alevleri söndürdü. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi