Kullandığı süpürge aracı gelin arabası oldu

Kocaeli’de Türkan Baylan, şoförü olduğu belediyenin mini süpürge aracını gelin arabası yaptı. Süpürge aracındaki gelin ve damadı görenler gözlerine inanamazken, çiftin şehir turu renkli görüntüler oluşturdu.

GİRİŞ 17.12.2023 19:38 GÜNCELLEME 18.12.2023 10:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları Türkan Baylan ile Faik Çalık hayatlarını birleştirdi.

Türkan Baylan, gelinliğiyle şoförü olduğu mini süpürge aracının direksiyonuna geçti. Belediye binasının önünden başlayan konvoy renkli görüntüler oluşturdu.

Çifti en mutlu gününde yalnız bırakmayan mesai arkadaşları, çöp kamyonlarıyla konvoya katıldı.

Gelin ve damadı mini süpürge aracında gören vatandaşlar ise gözlerine inanmadı. Çift, nikahlarının kıyılmasıyla mutluluğa evet dedi.

Çiftin nikahını kıyan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Hayırlı işlere vesile olmak her zaman bizlere mutluluk vermiştir. Birçok güzel işi hayata geçirirken insanların hayatına da böyle güzellikler katabilmek en büyük mutluluğumuz. İki çalışma arkadaşıma da hayatında mutluluklar diliyorum, Allah mesut etsin inşallah” dedi

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 14
  • You Smile 4 ay önce Şikayet Et
    Helal etme mevzusunda bu kadar detaya takilsak işin içinden hangimiz çıkabilecek ister istemez olabiliyor İnsanların böyle güzel şeyleri görmeye ihtiyaci var Hatta ümit olmaya kim bilir kaç kişiye vesile olur bu haber Anlicaniz bu kadarda kasmaya gerek varmı sanki kendileri 10 numara insanlar kimsenin ihtiyacı yok 2 kuruş paranıza.
    Cevapla
  • DADAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH mesut etsin kardeşlerim
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bırakın bir devlet memurunun mutluluğuna devlet katkı yapmış olsun beyler. nice devletin ziyan oluyor gören yok bu gariplerimi gördünüz körler..
    Cevapla
  • corumlu19 4 ay önce Şikayet Et
    yazık ya haydi mini süpürge aracını mutluluğunuza alet ettin tamam eyvALLAH ta ya diğer büyük araçlar garip gurabe yetimin hakkı var onlarda nasıl hesabını vereceksiniz..mutluluk ahiretinize haram olarak yansımıştır..şahsen benim vergimden 1 krş nasip oluyorsa ben helal etmiyorum tüm kamu çalışanlarına duyurulur..
    Cevapla
  • dadas 4 ay önce Şikayet Et
    vatandaşın vergileriyle alınan ve mazotu konan temizlik arabalarının şahıs için kullanılması bence alenen suçtur bundan ötede kul hakkıdır şahsen benim maaşımın yarıya yakını vergi olduğu bu durumda ben kendi payıma düşeni helal etmiyorum Allah sorsun.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...