Kırklareli'nde yol verme kavgasında cinayet

Kırklareli’nde yol verme tartışması yüzünden sürücüler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan polis ekiplerince gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.12.2023 21:13 GÜNCELLEME 18.12.2023 10:14
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Lüleburgaz ilçesi İnönü Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde İlkay Çetinkaya yönetimindeki otomobil ile E.A. idaresindeki otomobil bir sokakta karşı karşıya geldi.

İlkay Çetinkaya, E.A.’nın ters yönden geldiğini söyleyerek, sürücüden aracını geriye çekmesini istedi. Bunun üzerine sürücüler arasında tartışma çıktı.

İlkay Çetinkaya

Otomobilinde bulunan silahı alan E.A., Çetinkaya'yı vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan İlkay Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

E.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    istanbulda metrobüste uyuşturucu düzeneği hazırlayan ve sosyal medyada yayınlayan kadınlar serbest bırakıldı. ceza olmadığı sürece bu acılar sona ermez. sabıkası yaşından çok olan heran suç işlemeye hazır insanlar aramızda dolaşıyor. çözüm ceza yasaları değişmeli.
    Cevapla
  • demir 4 ay önce Şikayet Et
    devletim sadece seyrediyor,milletçe depresyondayı,gerginiz,mutsusuz,ümitsisiz...bir türlü millete oh dedirtmiyorsunuz...
    Cevapla
  • Huzur 4 ay önce Şikayet Et
    Sen iyi misin ya adam ters yönden geliyor hem suçlu hem güçlü birde adamı öldürüyor katil..Ne depresyonundan bahsediyorsun sen..İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..Bu tip insanlara karşı idam cezası şart bence..
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır. şeriatın Allahın kanunlarını uygulasak bak bakalım böyle şeyler olurmu şimdi yazarlar aaaa gerici diye
    Cevapla
  • yol ver 4 ay önce Şikayet Et
    yol yüzünden insan mı öldürülür arkadaş? bu kadar basit mi?
    Cevapla
  • Sen de Dene ! 4 ay önce Şikayet Et
    Evet ! Çok basit...
    Cevapla
  • Molla 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu insan öldürmek bu kadar basit mi, üstelik haksız olduğu yerde...Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı