Uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhuşa zorladılar: 8 gözaltı

Kütahya'da uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhuş yapmaları konusunda zorladığı tespit edilen 8 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhuşa zorladılar: 8 gözaltı
Uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhuşa zorladılar: 8 gözaltı
GİRİŞ 19.12.2023 09:42 GÜNCELLEME 19.12.2023 09:42

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu 8 şüphelinin kadınları uyuşturucuya alıştırarak fuhuşa zorladığını tespit etti.

DHA'nın haberine göre; kent merkezindeki adreslere eş zamanlı baskın yapan polis ekipleri 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 48 uyuşturucu hap, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, kenevir tohumu, ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 4 adet ruhsatsız tüfek ile 42 adet fişek ele geçirildi.

13'Ü KADIN 128 KİŞİ İFADE VERDİ

Operasyonla ilgili şüphelilerin mağdur ettiği 13'ü kadın 128 kişi polise ifade verdi. Şüphelilerden 3'ü hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla ayrıca adli işlem başlatıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri için emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı