Film sahnesi gibi olay: Giden aracın üstüne atladı!

İzmir'in Konak ilçesinde film sahnelerini aratmayan bir olay yaşandı. Sürücüsüyle tartıştığı seyir halindeki otomobilin üzerine atlayan adam yürekleri ağza getirdi. Olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 19.12.2023 11:43 GÜNCELLEME 19.12.2023 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir'in Konak ilçesinde sürücüsüyle tartıştığı seyir halindeki otomobilin üzerine atlayan adam yürekleri ağza getirdi. Film sahnelerini aratmayan görüntüde, üzerine atlayan adamla aracın bir süre daha seyir halinde olduğu görüldü.

Olay dün akşam saatlerinde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, maddi hasarlı bir kazanın ardından otomobiline çarpan araç sürücüsü ile tartışan vatandaş, sinirlenerek aracın üzerine atladı. Trafiğin yoğun olduğu noktada, üzerine atlayan adamla araç, bir süre daha seyir halinde yol aldı.

Olayla ilgili emniyete herhangi bir şikayette bulunulmadığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • dinle 4 ay önce Şikayet Et
    Ulan arkadaş nasıl bir millet olup çıktık . Yav biz düzelek dedikçe milletimiz aksiyonu renklendiriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti