Gazze'den Ankara'ya getirilen Filistinli şükür secdesi yaptı
Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan 75 hasta ile beraberlerindeki 74 refakatçi Milli Savunma Bakanlığına ait uçakla tedavi için Türkiye'ye getirildi. Bir Filistinli uçaktan iner inmez şükür secdesi yaptı.
Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan 26 hasta ve beraberindeki 32 refakatçi daha Milli Savunma Bakanlığına (MSB) ait uçakla tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Mısır'ın El Ariş Havalimanı'ndan kalkan MSB'ye ait C-130 tipi uçak, 26 hasta, 32 refakatçi ve sağlık personeliyle saat 18.55'te Etimesgut Askeri Havaalanı'na indi. Uçaktaki yaralıları ve refakatçilerini Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay karşıladı.

UÇAKTAN İNDİ, ŞÜKÜR SECDESİ YAPTI
Uçaktan inen bir Filistinli'nin Türkiye'ye ayak basar basmaz şükür secdesine kapandığı anlar da kameralara yansıdı.
TÜRKİYE'DE ŞÜKÜR SECDESİ
— Haber 7 (@Haber7) December 19, 2023
Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan 75 hasta ile beraberlerindeki 74 refakatçi Milli Savunma Bakanlığına ait uçakla tedavi için Türkiye'ye getirildi. pic.twitter.com/zZQV6iXaeD
Uçaktaki hastalar, havaalanında hazır bekletilen ambulanslarla Bilkent ve Etlik Şehir Hastaneleri ile Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ediliyor.
İçerisinde 1,2 ton ilaç ve tıbbi malzeme ile 9 sağlık personeli bulunan uçak bu sabah 10.35'te havalanmıştı.

Gazze'den 75 hasta ile beraberlerindeki 74 refakatçiyi taşıyan MSB'ye ait A400M uçağı da saat 16.00'da Ankara'ya inmişti.


-
Zafer 2 yıl önce Şikayet EtBURASI MERHAMETLİLERİN ÜLKESİ TÜRKİYEDİR. Arada çatlak sesler çıksa da yine de Avrupa'ya da ,Asya'ya da, Amerika'ya da beş basarız. Allah verir mükafatını.Beğen Toplam 3 beğeni
-
İdris 2 yıl önce Şikayet EtOnların sevinci bizim sevincimiz onların sıkıntısı bizim sıkıntımız, Onların gönlünü feraha kavuşturan Allaha hamd olsun.Beğen Toplam 6 beğeni