Son Dakika... FETÖ'nün hücre evine operasyon: 13 şüpheli yakalandı!

Son dakika.. İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) hücre evlerine yapılan operasyonlarda, aralarında kamudan ihraç doçent, TSK’dan ihraç astsubay ile 1 KOSGEB kurum çalışanının da bulunduğu 13 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

GİRİŞ 21.12.2023 10:08 GÜNCELLEME 21.12.2023 10:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) hücre evlerine yapılan operasyonlarda, aralarında kamudan ihraç doçent, TSK’dan ihraç astsubay ile 1 KOSGEB kurum çalışanının da bulunduğu 13 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin kriptolu haberleşme programı ByLock'u aktif kullandığı ve iletişimde oldukları kişilerin FETÖ'den yargılandığı bilgilerine ulaşıldı.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Nuri er 4 ay önce Şikayet Et
    Fetöcüler kosgep gibi para yataklarına çöreklenerek yıllarca fetöcü teröristleri fonlayarak ihya etti. Kosgepten para alanlar geriye dönük incelenmelidir. Bak o zaman daha ne fetöcüler çıkacak
    Cevapla
  • Fada 4 ay önce Şikayet Et
    Esas. Hücre. Tff mhk. Gerisi hikaye
    Cevapla
  • HAKPEREST 4 ay önce Şikayet Et
    Bitmez bu alçak hainler. En azılı, en sinsi şekilde ihanet planlarına devam ediyorlar. Bunlar yeni bir ihanet içine girmeden, devletin topyekün bir mücadele ile bunların kökünü kazıması gerekir. Sonra çok geç olabilir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım