Özgür Özel'in Fransız Büyükelçi karşısında duruşu gündem oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’un karşısındaki duruşu sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 21.12.2023 17:54 GÜNCELLEME 22.12.2023 09:58
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan ve 'Emanetçi' söylemleriyle gündemden düşmeyen Özgür Özel, bugün CHP Genel Merkezi'ndeki makamında Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’u misafir etti. Özel'in Dumont'la görüşmesinden paylaşılan bir fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu.

BÜYÜKELÇİ BACAK BACAK ÜSTÜNDE ÖZEL EL PENÇE

Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde Fransız Büyükelçi'yi konuk eden Özel'in görüşmedeki duruşu tartışma konusu oldu. CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmede Fransız Büyükelçisi Dumont rahat tavırlarla bacak bacak üstüne atarak otururken, Özel'in Büyükelçi karşısında el pençe duruşu dikkat çekti. Fotoğrafa sosyal medya üzerinden yorum yapan kullanıcılar, Türkiye'nin ana muhalefet partisi liderinin bir Avrupalı Büyükelçi karşısında 'El pençe' durmaması gerektiğini belirterek CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. 

İMAMOĞLU KARŞISINDAKİ DURUŞU DA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane'de İBB binasında ziyaret etmişti. Özel'in İmamoğlu ile görüşürken de duruşu CHP'liler tarafından tartışma konusu olmuştu. CHP Genel Başkanı'nın bir belediye başkanı karşısında ellerini bağlayarak durması tepki çekmişti.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 203
  • Vatan 37 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yabancı büyükelçi karşısında el divan pençe duracaksın ama ülkemizi yöneten yöneticiler karşısında azgın kuduz köpek gibi saldırgan olan birinden ana muhalefet lideri olmaz. Hoş özgür özel emanetçi başkan ama yinede kabul edilir değil.
    Cevapla
  • Orhan24 4 ay önce Şikayet Et
    Adam efendilerinin yanında öyle duruyor bunda şaşılacak bir şey yok.
    Cevapla
  • celal 4 ay önce Şikayet Et
    Bu chp ancak kendi halkına horozlanır
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Gavura karşı çok ezikler amma mümine karşı da bı o kadar cevvaller
    Cevapla
  • Ah Ne edem 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim Oğlan Küçükken böyle utangaç Ve çekingen tavırları vardı / Kusura kalmayın lütfen .. Ozgür eyi’dir - hoşş dur ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam tugaylarından dünyaya gözdağı
AK Parti yenileniyor! Kadroda büyük revizyon