Bakan Tekin damarlarına bastı! FETÖ/PKK’ya övgüler düzen Geziciler yine hortladı!

İçerisinde FETÖ/PKK’ya övgüler düzen Gezi'ci çok sayıda ismin bulunduğu sözde aydın ve sanatçılar yayımladıkları 'bildiri' ile Bakan Tekin’in bütçe görüşmelerindeki sözlerini cımbızlayıp bağlamından kopararak kara propagandaya girişti.

Bakan Tekin damarlarına bastı! FETÖ/PKK’ya övgüler düzen Geziciler yine hortladı!
Bakan Tekin damarlarına bastı! FETÖ/PKK’ya övgüler düzen Geziciler yine hortladı!
GİRİŞ 21.12.2023 19:50 GÜNCELLEME 21.12.2023 19:50
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

MEB Müsteşarlığı döneminde uluslararası güç odaklarına rağmen “dershanelerin kapatılmasını” da içeren ve FETÖ, PKK gibi terör örgütlerine karşı temizlik operasyonu başlatan ve gençlerin ve çocukların bu terör örgütlerin elinden kurtulması için çabalayan ve bu mücadelesini sürdüren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu sefer de terör sevicilerinin hedefinde.

DEVLETE TERÖRİST DİYEN ZİHNİYETİN HEDEFİNDE BAKAN TEKİN VAR

TBMM'deki bütçe görüşmelerinde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in sözlerinin sadece bir kısmını cımbızlayp bağlamından kopararak kara propaganda dönüştürenlerin arasına bu kez de devleti terörist olmakla suçlayan imzacılar ve gezici vandallar dahil oldu. 

Bakan Yusuf Tekin’i hedef gösteren ve “sanatçılar girişimi” adıyla muhtırayı andıran bildiriye imza atan sözde aydın ve sanatçılar içerisinde  FETÖ/PKK’ya övgüler düzen isimlerle “Gezi” kalkışmasında rol alan kişilerin yer alması dikkati çekiyor. 

Zülfü Livaneli'nin Demirtaş paylaşımına tepkiler çığ gibiZülfü Livaneli'nin Demirtaş paylaşımına tepkiler çığ gibi

111 isimden teröre tam destek! İlan verdiler111 isimden teröre tam destek! İlan verdiler

CHP'li Balbay'dan Türkiye ile ilgili skandal iftira! Tepkiler sonrası geri vites yaptıCHP'li Balbay'dan Türkiye ile ilgili skandal iftira! Tepkiler sonrası geri vites yaptı

KÖKÜ DIŞARIDA PKK VE FETÖ HAREKETE GEÇTİ

Eğitimin tüm alanlarında her türlü örgüte karşı mücadele vererek tüm tehditlere rağmen varlığını ortaya koyan ve bu mücadelesini sürdüren Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; FETÖ, PKK gibi kökü dışarıda örgütleri rahatsız etmeye devam ediyor. 

Millî Eğitim Bakanlığınca; Bakanlıklar, Türk Silahlı Kuvvetleri, Üniversiteler, TRT, AB, UNİCEF, Belediyeler, Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, LÖSEV, TÜSİAD, TEMA, Noterler Birliği, Yeşilay, Kızılay, Microsoft, TÜRKSAT, KOSGEB, Bankalar, BOTAŞ, TUSAŞ, THY, Devlet Demir Yolları, İŞKUR, SGK, TÜPRAŞ, Türk Patent Kurumu, GSM gibi kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere devletin denetim ve gözetimi altında yasal olarak faaliyet gösteren STK’larla iş birliği yapılması başta FETÖ, PKK olmak üzere “Gezi” kalkışmasında rol alan sözde aydın ve sanatçılar tarafından kara propagandaya dönüştürüldü. 

Gezi provokatörü Üzümcü'den küstah açıklama: Seçilseler de yönetemeyeceklerGezi provokatörü Üzümcü'den küstah açıklama: Seçilseler de yönetemeyecekler

Levent Üzümcü'den skandal paylaşım! İmamın ölümüyle dalga geçtiLevent Üzümcü'den skandal paylaşım! İmamın ölümüyle dalga geçti

Sanatçılardan Biden'ın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak nitelemesine tepkiSanatçılardan Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine tepki

GEZİCİLER HORTLADI

Bakanlıkça aralarında LÖSEV, TEMA, Yeşilay, Kızılay başta olmak üzere devletin denetim ve gözetimi altında yasal olarak faaliyet gösteren dernek ve STK’larla iş birliği yapılması; başta FETÖ, PKK olmak üzere “Gezi” kalkışmasında rol alan sözde aydın ve sanatçılar tarafından kara propagandaya dönüştürüldü. 

İşte Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yönelik kara propaganda yürüten söz konusu güç odaklarına hizmet eden sözde aydın/sanatçıların terör sevici paylaşımları:

 

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 230
  • mehmet akif şahin 4 ay önce Şikayet Et
    Bu şahıslar başka Ülkerler de bir hiç. Biz besliyoruz biz para kazandırıyoruz. Yani Evrensel bir sanatçı değiller. Bizden kazandıkları ile Londra da yaşıyorlar, bizden kazandıkları ile Almanya dan Türkiye yi eleştiriyorlar. Kısacası biz bunları yok saysak yok olup giderler. Öncelikle de bunları TRT ve ATV yok saymalı.
    Cevapla
  • ali osman 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakana Tam destek. Allah yardımcısı olsun. Reis arkasında durur inşallah. Mill,i Eğitim Bakanlığı Gezici zihniyetli Masonların yuvası olmuş. Neslimizi bitiriyorlar. Buna izin veremeyiz.
    Cevapla
  • Şamil 4 ay önce Şikayet Et
    bu gezicilerin suratlarına bir bakın ne görüyorsunuz, hangisinde bir meymenet var, hepsi de Allah düşmanı nursuz vatan haini
    Cevapla
  • paget 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Beyler,o bu değil,genel olarak vatandaş memnun değil.Kulak verin...
    Cevapla
  • Özkan Demirci 4 ay önce Şikayet Et
    Bunların kökü ne zaman kesilecek acaba. Çok azlar fakat sesleri o kadar gür çıkıyor ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı