FETÖ'nün ByLockçu imamı yakalandı!

ByLock kullandığı tespit edilen ve hakkında FETÖ terör örgütü üyeliğinden 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.S. Ardahan Emniyetinin takibi sonucunda Bursa’da yakalandı.

FETÖ'nün ByLockçu imamı yakalandı!
FETÖ'nün ByLockçu imamı yakalandı!
GİRİŞ 22.12.2023 00:52 GÜNCELLEME 22.12.2023 03:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak suçuyla 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve FETÖ terör örgütüne bağlı olarak Ardahan Üniversitesi'nde sorumlu abi faaliyetleri yürüttüğü şeklinde hakkında bilgiler bulunan, ayrıca Ardahan'da imam olarak görevliyken KHK kapsamında kamu görevinden çıkarılan ve ByLock kullandığı tespit edilen O.S. isimli şahsın Bursa'da bulunduğunun tespit edilmesi üzerine Ardahan il Emniyet müdürlüğü ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü arasında kurulan koordine sonucu, O.S. isimli hükümlü bugün Bursa'da yakalanarak gözaltına alındı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Hakkaniyet 4 ay önce Şikayet Et
    Lütfen teröristler için imam kelimesini kullanarak İMAM kelimesi hakkında kötü bir algı oluşturmayınız.
    Cevapla
  • Bir garip 4 ay önce Şikayet Et
    Eline silah alıp cinayet işeldiyse Allah belasını versin. Gerçek bir teröristse Allah kahretsin. Ama şu anda küfreden büyük kesimin bir zamanlar kendisinin de yaptığı yasal faaliyetlerden dolayı suçlu ilan edildiyse veya birileri kendini kurtarmak için iftira attıysa...
    Cevapla
  • Sıfır 4 ay önce Şikayet Et
    Ruhsatsız silah cezası ile vatan hainliği cezası aynı olmuş Helal olsun
    Cevapla
  • Ali Al 4 ay önce Şikayet Et
    Kurt kuzuyu yiyecek olunca bahane çok olur, gerisi lafı güzâf....
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Yorumculardan bazıları işi sulandırma peşindeler. Biz onların kripto fetöcü olduklarını ve olaylatı sulandırmak için her fırsatta yorum yaptıklarını biliyoruz. İşin ilginç tarafı çok acemiler.
    Cevapla
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    en tehlikeli düşman bize benzeyip te bizden olmayan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok