DEM Partili vekilden Meclis'te küstah sözler! "Öcalan'a özgürlük" istedi

DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a "özgürlük" istedi.

GİRİŞ 22.12.2023 01:41 GÜNCELLEME 22.12.2023 01:52
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Yerel Seçimler öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski adıyla HDP yeni adıyla DEM Parti olan terör örgütünün siyasi uzantısını ziyaret etmişti. Özgür Özel'in "İttifak" beklentisine DEM Parti'den de yeşil ışık yakılmıştı.

Öte yandan ismi değişse de DEM Parti cephesinde yine Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüne yönelik saldırılar devam ediyor. Her gün yeni bir skandala imza atan DEM Parti'de bu kez TBMM kürsüsünde bir hadsizliğe imza atıldı.

"ÖCALAN'IN ÖZGÜRLEĞE KAVUŞMASI İÇİN HERKES SORUMLULUK ALMALIDIR"

DEM Parti'nin Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, TBMM kürsüsünden terörist başı Öcalan'a "özgürlük" istedi. Aslan, daha da ileri giderek Öcalan'ın özgürlüğü için herkesin sorumluluk alması gerektiğini de söyledi.

Aslan Meclis'te "Sayın Öcalan'ın özgürlüğüne kavuşması için herkes sorumluluk almalıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 205
  • Urfalı Ibrahim 4 ay önce Şikayet Et
    12 Dağ gibi yiğit toprağa verecen ve Bu mecliste bu Hainler konušacak öylemi? Ben O meclisi tanımam artık ya Allah aşkına bir gün Israil gibi olun 78 gün değil sadece 1 gün israil olun..Bunları meclisin önünde toplayın ve direk Silivriye veya uçağa bindirin Kandile gönderin.Bu kadar yürek yokmu bi Devlette?
    Cevapla
  • Tarik 4 ay önce Şikayet Et
    Ben bunlarin kanini bilirim , devletin kanunuda ne bicim kanunsa hapisanedeki adam milletvekili olur dagdan inen milletvekili olur. 908 TL vergi borcum cikmis mahkemeye verecez diye kagit yollayacaginiza şunlarla da ilgilenin be
    Cevapla
  • Anadolu 4 ay önce Şikayet Et
    Önce meclisten başlamak gerek temizliğe sonra dağdaki iki PKK sevicileri partileri kapatmak gerek
    Cevapla
  • Objektif bakış 4 ay önce Şikayet Et
    BU KADAR ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ HANGİ AVRUPA ÜLKESİNDE VAR. BU İŞ ANCAK MUHALEFET VE İKTİDARIN BİRLİKTE OY KAYGISINI BİR KENARA BIRAKARAK ÇÖZECEĞİ BİR MESELEDİR. YOKSA BU HADSİZLER MECLİSTE AT OYNATMAYA DEVAM ederler.
    Cevapla
  • ibo 4 ay önce Şikayet Et
    Yazık yazık şu memleketin düştüğü duruma bakın hele benim meclisimde bunu rahatca söylüyor kimsenin gıkı çıkmıyor çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!