İETT otobüsü ambulansa çarptı!

Hemen hemen her gün karşılaştığımız İETT kazalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Bahçelievler'de İETT otobüsü kalp krizi vakasına giden ambulansa çarptı.

GİRİŞ 22.12.2023 09:41 GÜNCELLEME 22.12.2023 10:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İBB yönetimi CHP'li Ekrem İmamoğlu'na geçtikten sonra İETT kazaları ve arızaları gündemden düşmez oldu. İstanbulluya ulaşımı rahatlatacağım sözü veren İmamoğlu, ulaşımı daha da içinden çıkılmaz hale getirdi.

Gündemde Sayıştay raporunda tespit edilen İETT ile ilgili usulsüzlükler de varken yeni bir kaza haberi Bahçelievlerden geldi.

Bahçelievler'de İETT otobüsü ile vakaya giden ambulans kaza yaptı. Kazada ölen yada yaralanan olmadı.

Olay, 21.00 sıralarında Bahçelievler Merkez Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda meydana geldi. H.A.'nın kullandığı 34 NL 7039 plakalı İETT otobüsü, Şirinevler istikametinde seyir halindeyken, kalp krizi vakasına gittiği öğrenilen H.L.'nin kullandığı 34 GVG 773 plakalı ambulansa çarptı. İETT otobüsünün ambulansı fark etmeyerek çarptığı iddia edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

"İETT İLE İLGİLİ 17, İSKİ İLE İLGİLİ DE 21 USULSÜZLÜK TESPİT EDİLMİŞTİR"

Öte yandan İBB Meclisinde konuşan AK Parti'li Meclis Üyesi Mustafa Kaynar, Sayıştay'ın, İBB hakkında hazırladığı denetim raporuna işaret ederek, "Sayıştay, İBB'nin 2022 yılı içindeki işlemleriyle ilgili 125 usulsüzlük tespit etmiş. Bağlı kuruluşlardan İETT ile ilgili 17, İSKİ ile ilgili de 21 usulsüzlük tespit edilmiştir." dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Kadıköy metrosundaydım akşam . Arıza dediler yarım saaten fazla bekledik adeta nefes alınmıuor . Hareket etti ani huzlanıyor ani duruyor o anda herşey olabilirdi . Bakın metrolardq faica geliuorum diyor Allah korusun . Merdivenler zaten bozuk asansörlerden ses geliyor bakım yok . Şansa yaşıyoruz .
    Cevapla
  • Karahan 4 ay önce Şikayet Et
    Dağdan inme farelerini otobüs şoförü yaparsalar ambulansa da çarpar itfaiyeyede
    Cevapla
  • önce vatan 4 ay önce Şikayet Et
    bir bu eksik kalmıştı oda tamamlandi
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İett otobüsleri cok hızlı geliyolar kasap gibi olmuşlar
    Cevapla
  • Düşünen insanlar 4 ay önce Şikayet Et
    İstanbulu temizlemeye yeminliler gibi bir durum var. İstanbul dikkat
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İmamoğluna oy vermeyin, propaganda haberi. Otobüsü imamoğlu kullanıyordu, o kullanmadıysa kesin şoförü imamoğlu almıştır. Zaten ülkede hiç trafik kazası olmuyor. Siz de gerçekten habercisiniz. Sizi okuyanlar da gerçekten çok zeki. Hadi bakalım.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Imamoğlu çok iyi dimi:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti