AKOM'dan son dakika uyarısı! İstanbullular dikkat!

Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul'da fırtınalı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağını belirtilerek, fırtınaya karşı tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu.

AKOM'dan son dakika uyarısı! İstanbullular dikkat!
AKOM'dan son dakika uyarısı! İstanbullular dikkat!
GİRİŞ 22.12.2023 18:57 GÜNCELLEME 22.12.2023 18:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dakika İstanbul haberleri: Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da  beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu.

VATANDAŞLARA PEŞ PEŞE UYARI

AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul'da rüzgârın yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Rüzgârla birlikte kısa süreli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı da tahmin edilmektedir. Cumartesi akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • byx68 4 ay önce Şikayet Et
    Avrupada 2 gündür firtina devam ediyor ve yarinda aksama kadar sürmesi bekleniyor, normal degil bu olaylar.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunları 4 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allahhım Turkiyemi Göklerden yerlerden Gelicek Gözükür Gözükmez kazlardan Belalardan Deprelerden zerzelerden Sellerden Afetlerden Fırtinaldan yangınlardan Sıcaklardan Kasırgaladan Yer yüzündeki Tüm zalimlerin katillerin Soysuzların Münafıkların müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşların Şarapçıların yer yüzünün Fitnesinden mufaza Eylesin Amin Amin Amin Amin Amin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Gayet normal mevsim gereği milleti korkutmaya gerek yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar