Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Başkent Kulisinde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor.

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Başkent Kulisinde
Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Başkent Kulisinde
GİRİŞ 22.12.2023 19:13 GÜNCELLEME 22.12.2023 19:13

Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu olacak. Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor. 

Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu olacak. 

Akbaşoğlu, "Meclisteki bütçe maratonu nasıl geçiyor? Genelde kurulda tansiyon neden sık sık yükseliyor? CHP ve İYİ Parti'deki gelişmeler nasıl yankı buluyor? Asgari ücret, emekli zamları hangi oranlarda olacak? Yerel seçimlerde AK Parti nasıl bir kampanya yürütecek?" sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...