Sosyal medyada provokasyon yapan şüpheliler hakkında inceleme başlatıldı

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, sosyal medya platformlarında terör propagandası yapan ve provokasyon amaçlı paylaşımlar gerçekleştiren şüpheliler hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medyada provokasyon yapan şüpheliler hakkında inceleme başlatıldı
Sosyal medyada provokasyon yapan şüpheliler hakkında inceleme başlatıldı
GİRİŞ 23.12.2023 19:30 GÜNCELLEME 23.12.2023 19:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırılar sonucu şehit düşen askerlerimizle ilgili sosyal medya platformlarında sanal devriyelere başlandığını duyurdu.

Sosyal medya platformlarında terör propagandası ve provokasyon amaçlı paylaşımlar yapan şüpheliler hakkında inceleme başlatıldığını belirten Değirmenci resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya platformlarında terör propagandası yapan ve provokasyon amaçlı paylaşımlar gerçekleştiren şüpheliler hakkında inceleme başlatıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız ise 7/24 sanal devriye faaliyetleri sürdürmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ağır ceza verilmeli bu hainlere
    Cevapla
  • FatihMilliManevi 4 ay önce Şikayet Et
    Pkknın yanında olanlar vatandaşlıktan çıkarılsınlar. Kanunlarımızda bu var. İdam yok ama bu var. Evlatların geleceği için bunu talep ediyoruz.
    Cevapla
  • SİVASLI 4 ay önce Şikayet Et
    Siz gidin ilk önce meclisteki terör destekçilerini takip edin adamın dağda pkk lılarla görüntüsü var neymiş millet vekili diye dokunamıyorlar bırakın şehit ailesinin eline bak ne yapıyorlar onlara nasıl dokunuyorlar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı ve acı olsun
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    İşlem başlatmayın, hepsini alın, vatandaşlıktan çıkarıp atın dışarı veya ihanetin cezası ölümdür, uygulayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu